array(0) {
}
        
    
Menu
-0.1%
Τζίρος: 219.75 εκατ.

Δέκα χρόνια κάθειρξη στον 16χρονο που ξυλοκόπησε θανάσιμα 17χρονο στις Σέρρες

Media

Χαμογέλα και Πάλι: Πρεμιέρα το Σάββατο στο MEGA

Σίσσυ Χρηστίδου
Comments

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου κάνει πρεμιέρα στο MEGA το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 09:50 γεμίζοντας τα πρωινά μας με την καλύτερη συντροφιά, διασκεδαστικές τηλεοπτικές στιγμές, δημοφιλείς καλεσμένους αλλά και καθαρή και ουσιαστική ματιά σε σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Έχοντας καταφέρει να συνδυάσουν επιτυχώς την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, η Σίσσυ Χρηστίδου και η ανανεωμένη ομάδα της θα συνεχίσουν να αποτελούν μία σταθερή αξία, μία δεμένη και ασυναγώνιστη παρέα κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50.

1

Δίπλα της οι: Παύλος Σταματόπουλος, Νίκος Συρίγος, Βάλια Χατζηθεοδώρου ενώνουν τις δυνάμεις τους, βάζουν τις δικές τους πινελιές, με όρεξη και χαμόγελο για να κατακτήσουν τις καρδιές των τηλεθεατών και για μία ακόμα σεζόν, ενώ τα τηλεοπτικά δρώμενα σχολιάζει ο Γρηγόρης Μελάς μαζί με αποκλειστικό και έγκυρο ρεπορτάζ.

Γρηγόρης Μελάς, Νίκος Συρίγος, Σίσσυ Χρηστίδου, Παύλος Σταματόπουλος και Βάλια Χατζηθεοδώρου
Γρηγόρης Μελάς, Νίκος Συρίγος, Σίσσυ Χρηστίδου, Παύλος Σταματόπουλος και Βάλια Χατζηθεοδώρου

Από το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και η Σίσσυ Χρηστίδου μάς προσκαλούν στην πάντα φιλόξενη συντροφιά τους.

Διαβάστε επίσης:

Milky Way: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα υπερπαραγωγή του MEGA

Η Αγλαΐα Λάτσιου, ο Νίκος Κοκλώνης και οι πρώτες αποφάσεις στο Open, η επανεμφάνιση Φουρθιώτη, ποιους επέλεξε ο Μαρινάκης για τη More Media και ποια είναι η νέα μεταγραφή της United Media

Τηλεπαιχνίδια, Shows & Ριάλιτι: Τι μας επιφυλάσσει η νέα σεζόν;

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάχι Χούρι – Τάλια Χαϊντάτ: Η εντυπωσιακή είσοδος των νεονύμφων – Παραμυθένιος γάμος με Λιβανέζικο άρωμα (αποκλειστικό βίντεο)
Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Ετοιμάζουμε έναν μικρό γάμο με 500–600 καλεσμένους»
Η ήττα της ΕΡΤ στο μπάσκετ, η «φουλ επίθεση» από Αλαφούζο, τι συνέβη με τη Φαίη Σκορδά, τα σενάρια για το SDNA και τι αλλάζει σε Σκάι και ΑΝΤ1
Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε fashion show στο Καλλιμάρμαρο
Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός γιορτάζουν 15 χρόνια γάμου – Δείτε φωτογραφίες
MasterChef 2026: Νικητής ο Πάνος Τελάλης
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Γιατί δεν μπορεί να γίνει κουμπάρα με Αργυρό και Νίκα – Επιβεβαίωση mononews
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω νονά του μωρού του Αργυρού – Επιβεβαίωση mononews (video)
Αλεξάνδρα Νίκα: Η φωτογραφία με τα δυο παιδιά της, Βασίλη και Μιράντα
Η Αθηνά Ωνάση απέσυρε το όνομά της από το τουρνουά ιππασίας στο Σεν Τροπέ μετά από 19 χρόνια