• Media

    Χ Factor: Σπουδαίες ερμηνείες, απογοητεύσεις και μία αποχώρηση (video)

    • NewsRoom


    Στο δεύτερο live του X Factor και με περισσότερες από 250.000 ψήφους, οι τηλεθεατές έκριναν το αποτέλεσμα – Και πάλι No1 trend στο twitter το #xfactorgr

    Η μάχη στη μουσική αρένα του X Factor συνεχίζεται, με τους τέσσερις κριτές να καθοδηγούν με ενθουσιασμό τους διαγωνιζόμενους των ομάδων τους, με στόχο το μεγάλο τελικό.

    Στο δεύτερο live του X Factor η λαμπερή Δέσποινα Βανδή, με τη μοναδική θετική της ενέργεια, άνοιξε την αυλαία του σόου και υποδέχτηκε τους παίκτες, οι οποίοι και χθες απέδειξαν πως είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη μεγάλη νίκη.

    Υπέροχες ερμηνείες, με υψηλές φωνητικές απαιτήσεις, αλλά και λαμπερές παρουσίες ταξίδεψαν κοινό και τηλεθεατές, πλημμυρίζοντας το stage με έντονα συναισθήματα.

    Το ρόλο του «εμψυχωτή» των διαγωνιζόμενων στο backstage είχε ο Άρης Μακρής, βοηθώντας τους να βγάλουν στη σκηνή τον καλύτερο εαυτό τους.

    Την αρχή έκανε η Μαίρη Βασιλειάδου με το  «Say my name» και αμέσως μετά ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Στίνης με μια ιδιαίτερη διασκευή του «Frozen». Διφορούμενες ήταν οι κριτικές και για τα δύο παιδιά με τους κριτές να μη μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις τους.

    Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε ο Γιάννης Τεργιάκης ο οποίος τραγούδησε το «Εμένα Θες» του Σάκη Ρουβά και τον ακολούθησαν οι AC ² με το «Stay with me» του Sam Smith. Άκουσαν πολύ καλά σχόλια από όλους τους κριτές και εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους αλλά και με την πρόοδό τους.

    Πολύ καλά σχόλια από την κριτική επιτροπή άκουσαν επίσης και η Λίλα Τριάντη αλλά και ο Γιάννης Γρόσης που ερμήνευσαν τα τραγούδια «Where have you been» και «Θες» αντίστοιχα.

    Σειρά είχε η Κωνσταντίνα Αρέστη με το «New Rules» της Dua Lipa. O Χρήστος Μάστορας χαρακτήρισε την Κωνσταντίνα «ακατέργαστο διαμάντι», ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους διαφώνησε με την επιλογή του τραγουδιού.

    Επόμενοι διαγωνιζόμενοι ήταν το γκρουπ Liak and the Cover με το τραγούδι «Το Μέτρημα». Στις πρόβες απογοήτευσαν τον μέντορά τους Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος τους χαρακτήρισε «άμουσους» και δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή τους. Στο live όμως τα παιδιά κατάφεραν να του αλλάξουν γνώμη, με τον ίδιο να δηλώνει συγκινημένος. Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος δε φάνηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την απόδοση τους, γιατί όπως δήλωσε δεν κατάφεραν «να σπάσουν το τζάμι».

    Στη σκηνή αμέσως μετά ανέβηκε ο Δημήτρης Παπατσάκωνας με το «Wicked Game» στη διασκευή των HIM. O Δημήτρης εντυπωσίασε τους κριτές αλλά και την κόρη του Γιώργου Θεοφάνους, η οποία παρακάλεσε τον μπαμπά της μέσω γραπτού μηνύματος να μιλήσει στον Δημήτρη «καλά».

    Στη συνέχεια είδαμε τους Άνω Κάτω να ξεσηκώνουν κοινό και κριτές με το κέφι τους και τη δυναμική τους. Είπαν το «Πάμε Ψυχή μου» και έκαναν τη Μελίνα και τη Δέσποινα να θέλουν χορέψουν.

    Η Ζωή Μισέλ Μπακίρη τραγούδησε το «Because the night» και πήρε πολύ καλά σχόλια, ακόμα και αν «πείραξε» τη μελωδία όπως διαπίστωσε on air ο μέντοράς της!

    Τέλος, ο Γιάννης Αντζούρης είπε το «Θέλω να με νιώσεις» με τους κριτές να συμφωνούν πως πρέπει να προσπαθήσει λίγο περισσότερο, γιατί έχει μεγάλες δυνατότητες που δεν έδειξε στη βαθμό που θα μπορούσε.

    Η δύσκολη στιγμή των αποτελεσμάτων

    Η Δέσποινα Βανδή κάλεσε όλα τα παιδιά και την κριτική επιτροπή στην σκηνή και ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

    Πάνω από 250.000 ψήφοι έκριναν το αποτέλεσμα και οδήγησαν τη Μαίρη Βασιλειάδου από την ομάδα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου και τον Γιάννη Αντζούρη από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου να είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

    Μαίρη και Γιάννης τραγούδησαν για άλλη μία φορά μπροστά στους κριτές και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ερμηνεύοντας τραγούδια της επιλογής τους.

    Όπως ήταν φυσικό οι δύο κριτές υποστήριξαν ο καθένας τα παιδιά του και δήλωσαν ικανοποιημένοι με τις ερμηνείες τους και την προσπάθειά τους. Ο Χρήστος Μάστορας δυσκολεύτηκε να διαλέξει ανάμεσα στα δύο παιδιά, στα οποία βρήκε και θετικά και αρνητικά στοιχεία.

    Διάλεξε τελικά να μείνει ο Γιάννης Αντζούρης. Αμέσως μετά, σχολίασε τις δύο ερμηνείες ο Γιώργος Θεοφάνους , ο οποίος έδωσε τη θετική του ψήφο στην Μαίρη Βασιλειάδου, φέρνοντας έτσι το παιχνίδι στα «ίσα».

    Τα δύο παιδιά δίχασαν την κριτική επιτροπή οπότε την απόφαση έκριναν οι ψήφοι του κοινού, το οποίο είχε δώσει περισσότερες θετικές ψήφους στον Γιάννη Αντζούρης.

    Η Μαίρη Βασιλειάδου αποχώρησε, με τον μέντορά της  Μιχάλη Τσαουσόπουλο να της λέει πως τίποτα δεν σταματάει εδώ για μια τόσο ταλαντούχα τραγουδίστρια όπως εκείνη.

    Έτσι, μετά την αποχώρηση της Μαίρης οι  11 φιναλίστ που συνεχίζουν είναι οι:

    #TeamMastoras

    Αγόρια 16-24

    Γιάννης  Γρόσης

    Δημήτρης Παπατσάκωνας

    Γιάννης Τεργιάκης

    #TeamTsaousopoulos

    Κορίτσια 16-24

    Κωνσταντίνα Αρέστη

    Ζωή-Μισέλ Μπακίρη

    #TeamAslanidou

    Άνω των 25 ετών

    Γιάννης Αντζούρης

    Κωνσταντίνος Στίνης

    Λίλα Τριάντη

    #TeamTheofanous

    Groups

    Άνω Κάτω

    AC²

    Liak & The Cover

    Κάθε εβδομάδα το παιχνίδι γίνεται πιο έντονο, οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και τόσο οι παίκτες όσο και οι coaches καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο πιο συναρπαστικό μουσικό σόου παγκοσμίως!

    Ποιος θα κερδίσει τη μάχη;

    Ποιος διαγωνιζόμενος θα καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό και να αποδείξει πως είναι ο ένας που έχει το X FACTOR;

    Το X FACTOR έρχεται ακόμα πιο συναρπαστικό την επόμενη Πέμπτη ζωντανά στις 21.00.



    ΣΧΟΛΙΑ