array(0) {
}
        
    
Menu
-0.08%
Τζίρος: 135.16 εκατ.

Δωρεά σπέρματος Δανία: 7 Κέντρα το χρησιμοποίησαν, χάθηκε ένα παιδί στην Ελλάδα, έρευνα σε εξέλιξη, τα ερωτήματα

Media

Celebrity Game Night: Η Μαρία Μπεκατώρου αφήνει για λίγο το The Chase και γίνεται παίκτρια

Comments

Νέες απολαυστικές αναμετρήσεις, λαμπεροί καλεσμένοι και πολλές εκπλήξεις, αυτή την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στις 22:20, στο Celebrity Game Night, στο MEGA!

Η Σμαράγδα Καρύδη, η οικοδέσποινα του πιο κεφάτου παιχνιδιού της ελληνικής τηλεόρασης υποδέχεται παίκτες που έρχονται αποφασισμένοι για τη νίκη. Η Μαρία Μπεκατώρου αφήνει για λίγο τις καταδιώξεις στο The Chase και μαζί με τη Δανάη Λουκάκη και τον Νικόλα Ραπτάκη αντιμετωπίζουν την Ελιάννα Χρυσικοπούλου, τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και τον Βασίλη Καλλίδη.

1

Οι δύο ομάδες βάζουν τα δυνατά τους στα πρωτότυπα παιχνίδια «Γεια στα χέρια σου», «Popped quiz», «Βουτ πουλ», «Πιάσε το μικρόφωνο» και «Μίλα στην κορνίζα», με στόχο να χαρίσουν τη νίκη στον παίκτη-αρχηγό τους.

Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Η μουσική δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το πάρτι. Ο Νικόλας Ραπτάκης μαζί με την μπάντα του Νίκου Κέρκυρα, τους «Playmobeat» ανεβάζουν τη διάθεση μέσα από feelgood μελωδίες.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Maestro: Αποθέωση για τη Μαρία Καβογιάννη – «Ήρθε η ώρα να υποκλιθεί όλη η υφήλιος στο ταλέντο σας»

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναταράξεις στον Σκάι για το ρομπότ «Σοφία», σκληρό πόκερ στο ΑΠΕ, στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης, Κυριακού, Βαρδινογιάννης και ποιοι αγοράζουν ραδιόφωνο
Αυγή: Παραιτήθηκε ο διευθυντής Σπύρος Σουρμελίδης
Open: O Νταβιντιάν, o Παπαμιμίκος και τι συμβαίνει πραγματικά στον σταθμό του Ιβάν Σαββίδη
Γιατί έδιωξαν τη Σύνθια Σάπικα, η ατάκα της Κοσιώνη, το beef Πορτοσάλτε – Αναστασοπούλου, τα νέα ανοίγματα του Κυριακού, τι αγοράζει ο «Λούα – Λούα» και ποιος θα μεταδώσει το Μουντιάλ
3.717.541 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Νοέμβριο
Η Gedi κοντά στην πώληση της Repubblica στον όμιλο Κυριακού – Στα τελικά στάδια οι διαπραγματεύσεις
Τι λένε στις αγωγές τους Ρέβη – Κουρδής κατά Σκάι, η Σιναρέλη και οι προσλήψεις στο ΑΠΕ, τι έγινε τελικά με τον Σρόιτερ, το ΕΣΡ και ο… Τάκης Τσουκαλάς
Ναόμι Γουότς: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει…»
Το παρασκήνιο του deal των 500 εκατ. λιρών! Ποιος είναι ο λόρδος Ρόθερμιρ της «Daily Mail» που εξαγοράζει την «Telegraph»
3ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΙΗΕΑ με θέμα «ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 2026: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ευκαιρίες και κίνδυνοι – Η επόμενη μέρα για τον Τύπο»