• Media

    Best Friend’s Fear: Αυτά είναι τα αποψινά «θύματα» του Σάββα Πούμπουρα (video)

    • NewsRoom

    Best Friend’s Fear


    Με νέες φάρσες επιστρέφει σήμερα ο Σάββας Πούμπουρας στις οθόνες μας, στις 22:45 στον ΑΝΤ1

    Μία δυναμική πρεμιέρα έκανε ο Σάββας Πούμπουρας την περασμένη Παρασκευή, με τη νέα τηλεοπτική πρόταση του Ant1, το «Best Friend’s Fear», που στόχο έχει να τρομάξει τους πρωταγωνιστές και να διασκεδάσει τους τηλεθεατές. Την αυλαία των θυμάτων της εκπομπής με τις  τρομακτικές φάρσες άνοιξαν η Βίκυ Σταυροπούλου με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα, ο Μάικ με την αγαπημένη του, Έλενα Τσαγκρινού και δύο ακόμη φίλοι, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές.

    Σήμερα, το Best Friend’s Fear επιστρέφει ανανεωμένο και έτοιμο να ρίξει νέα θύματα στην παγίδα της φάρσας.

    Αυτή την Παρασκευή, λοιπόν, ο Τρύφωνας Σαμαράς πείθεται να πάει σε βίλα στο Κορωπί, για να χτενίσει μια κοπέλα που βρίσκεται κλεισμένη σε ένα κουβούκλιο για ιατρικούς λόγους. Εκεί, θα ανακαλύψει τι σημαίνει «το πιστολάκι του τρόμου!»

    Ο Τρύφωνας Σαμαράς στο Best Friend’s Fear

    Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος πηγαίνει για φαγητό με τους δύο φίλους του, την Ειρήνη Γκανιάτσου και τον Χρήστο Κούτρα και βρίσκεται αντιμέτωπος με την επίθεση του δυσαρεστημένου συντρόφου της Κάτιας από το GNTM.

    O Κωνσταντίνος Νταφλός στο Best Friend’s Fear

    Ο Γιώργος Ποπόρης, φίλος και συνεργάτης της Ειρήνης Κολιδά, την πείθει να πάει να κάνει μια απλή καρδιολογική εξέταση σε ιατρικό κέντρο. Εκεί, η ίδια συνειδητοποιεί ότι γίνεται εθελόντρια σε ένα περίεργο ιατρικό πείραμα.

    Η Ειρήνη Κολιδά στο Best Friend’s Fear

    Ο Σάββας Πούμπουρας περιμένει μέσα στο κοντρόλ την εξέλιξη της ιστορίας για να δώσει τις «κατάλληλες» οδηγίες για την εξέλιξη της φάρσας!

    Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:



    ΣΧΟΛΙΑ