• Media

    Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον ιδρύουν εταιρεία παραγωγής

    • NewsRoom
    Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ

    Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ


    Ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) με τον Ματ Ντέιμον (Matt Damon) και τον Γκέρυ Καρντινάλε (Gerry Cardinale) εγκαινίασαν τη δική τους εταιρεία παραγωγής με την ονομασία «Artists Equity».

    Σύμφωνα με το Deadline, η επενδυτική εταιρεία «RedBird Capital» του Καρντινάλε θα παρέχει στρατηγικό κεφάλαιο και επιχειρησιακή εμπειρογνωμοσύνη για την επιτάχυνση ανάπτυξης της εταιρείας.

    «Η Artists Equity δημιουργήθηκε από το πάθος του Mατ και το δικό μου για την υποκριτική και την κοινή μας επιθυμία να βοηθήσουμε τους δημιουργούς να πραγματοποιήσουν το όραμά τους, όπως είχαμε την τύχη να κάνουμε στην καριέρα μας», δήλωσε ο Άφλεκ ο οποίος θα είναι ο δ/νων σύμβουλος της εταιρίας.

    «Η βιομηχανία της ψυχαγωγίας ορίζεται από σπουδαίες συνεργασίες-συγγραφείς, σκηνοθέτες, παραγωγοί, συνεργείο, ηθοποιοί- και σε όλη μου την καριέρα έχω μάθει ότι η συνεργασία είναι αυτό που οδηγεί στην επιτυχία. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα στούντιο με επίκεντρο τον δημιουργό που θα μπορεί να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία παραγωγής με κοινή συμμετοχή στην εμπορική επιτυχία των έργων».

    Το πρώτο τους εγχείρημα θα είναι η αληθινή ιστορία πίσω από τη δημιουργία της εμβληματικής μάρκας Air Jordan με σκηνοθέτη τον Άφλεκ και πρωταγωνιστή τον Ντέιμον.

    Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Μαγευτικός γάμος 8,9 εκατ. δολαρίων για Μπεν Αφλεκ-Τζένιφερ Λόπεζ [εικόνες & βίντεο]



    ΣΧΟΛΙΑ