• Media

    Άρωμα Γαλλίας στο Σπίτι με το MEGA και τον Γιώργο Σαμπάνη (video)

    • NewsRoom
    ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA


    Το «Σπίτι με το MEGA» επιστρέφει δυναμικά με την πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς. Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Γιώργο Σαμπάνη.

    Δίπλα του θα βρεθούν η Παυλίνα Βουλγαράκη, η Αναστασία και η Ελευθερία Παπαμιχαήλ. Special guest ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος.

    Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα γυρίσματα της αγαπημένης μουσικής εκπομπής του MEGA και απέσπασε δηλώσεις από τους καλεσμένους.

    Η Ρούλα Κορομηλά σχολίασε: «Ήρθαμε ανανεωμένοι και ξεκούραστοι να κρατήσουμε συντροφιά στους τηλεθεατές, που μας έχουν υποδεχθεί με αγάπη. Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ένας σπουδαίος μουσικός που δεν πολυβγαίνει στην τηλεόραση και μας έδωσε τη χαρά να είναι κοντά μας. Τον απολαμβάνω. Είναι άμεσος, οικείος και ειλικρινής».

    «Θα δούμε κάποια από τα τραγούδια που έγραψα και κάποια από αυτά που είπα. Είμαι από τους ανθρώπους που ζουν το τώρα, δεν ασχολούμαι πολύ με το αύριο και το χθες», δήλωσε ο Γιώργος Σαμπάνης.

    Ο Χρήστος Νικολόπουλος σχολίασε για τη συμμετοχή του στη μουσική βραδιά: «Θα ακούσουμε μια σειρά με τραγούδια μου που έγιναν μεγάλες επιτυχίες τις οποίες θα ερμηνεύσει ο Γιώργος Σαμπάνης».

    «Τον Γιώργο Σαμπάνη τον γνωρίζω χρόνια, τη Ρούλα Κορομηλά την παρακολουθώ και τη θαυμάζω χρόνια», παραδέχθηκε η Παυλίνα Βουλγαράκη.

    Η Αναστασία ανέφερε με ειλικρίνεια: «Πρέπει και θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Γιώργο Σαμπάνη, που με πήρε να τραγουδήσουμε παρέα».

    Η Ελευθερία Παπαμιχαήλ ανέφερε: «Η γνωριμία μας ξεκίνησε από εναν διαγωνισμό στο instagram».

    «Είναι αγαπημένος μου φίλος ο Γιώργος Σαμπάνης. Είναι ένας πλήρης και ολοκληρωμένος καλλιτέχνης αλλά και άνθρωπος», δήλωσε η Εύη Φραγκάκη.

    Ζαν Μισέλ Ζαρ: Ο μεγάλος Γάλλος συνθέτης και πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής στο «Σπίτι με το Mega»

    Άρωμα Γαλλίας θα έχει το «Σπίτι με το MEGA» στην πρώτη εκπομπή του 2023.

    Ο κορυφαίος Γάλλος συνθέτης Ζαν Μισέλ Ζαρ μιλάει αποκλειστικά από το Παρίσι στο «Σπίτι με το MEGA».

    Ο πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής, ο οποίος έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι και την επιρροή του στη διεθνή μουσική σκηνή, μας συστήνει το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Oxymore», στο οποίο δεν σταματά να πειραματίζεται και να εμπνέει όπως πάντα και τις νεότερες γενιές.

    Όπως αποκαλύπτει η Ρούλα Κορομηλά συζητώντας με τον κεντρικό καλεσμένο της εκπομπής Γιώργο Σαμπάνη, στο παρελθόν είχε πάρει συνέντευξη από τον Ζαν Μισέλ Ζαρ στη Γαλλία.

    «Χαίρομαι πολύ που μοιράζομαι το νέο μου άλμπουμ με το ελληνικό κοινό», λέει μεταξύ άλλων ο κορυφαίος συνθέτης στο βίντεο που θα προβληθεί στο «Σπίτι με το MEGA».

    Αυτό το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 21:00, το αγαπημένο «σπίτι» της ελληνικής τηλεόρασης υποδέχεται έναν ζωντανό θρύλο.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ