• Media

    Αποκάλυψη-σοκ στις «Άγριες Μέλισσες»: Αυτό είναι το ένοχο μυστικό της Ανέτ

    • NewsRoom


    Αποκαλύψεις που θα σοκάρουν έρχονται στο φως στις «Άγριες Μέλισσες» με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Ανέτ Ρουσσώ.

    Όπως πρόκειται να αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια, η Ανέτ έχει ένα εξώγαμο παιδί, του οποίου, όμως, την τύχη δεν γνωρίζει.

    Αρχικά, εκείνη πιστεύει ότι το παιδί της είναι ο Νικηφόρος και γι’ αυτό το λόγο του έχει τεράστια αδυναμία και τον πήρε μαζί της στη Γαλλία, ωστόσο η μοίρα παίζει ένα άλλο τραγικό παιχνίδι.

    Η Ανέτ έχοντας ανακαλύψει πλέον τα πάντα για την πλαστή διαθήκη που έφτιαξε ο Δούκας σε συνεργασία με τον συμβολαιογράφο για να αποκλείσει τον Μιλτιάδη από το δίκαιο μοίρασμα της περιουσίας, κάνει μεγάλη επίθεση στον αδελφό της.

    Μάλιστα, του δίνει τελεσίγραφο να αποκαλύψει ο ίδιος τι έκανε στον Μιλτιάδη, αποκαθιστώντας παράλληλα τη μεγάλη αδικία που είχε γίνει πριν από πολλά χρόνια.

    Ωστόσο, ο Δούκας δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει τα όπλα τόσο εύκολα. Κρατάει την Ανέτ στο χέρι με ένα μυστικό από το παρελθόν και την εκβιάζει. Η Ανέτ Ρουσσώ πριν από το γάμο της και τη φυγή της στη Γαλλία έμεινε έγκυος σε πολύ μικρή ηλικία.

    Αυτό φυσικά εκείνη την εποχή δεν μπορούσε να γίνει γνωστό σε κανέναν. Έτσι, ο Δούκας, μόλις το παιδί γεννήθηκε, το πήρε μακριά της.

    Αν και εκείνη νομίζει ότι πρόκειται για τον Νικηφόρο, ωστόσο όλα δείχνουν ότι γιος της δεν είναι άλλος από τον Μελέτη.



    ΣΧΟΛΙΑ