Εντάσεις και καυγάδες δημιουργήθηκαν και χθες, Τρίτη, στο Survivor
Μία κίνηση του Ατακάν κατά τη διάρκεια του αγώνα έβγαλε εκτός εαυτού τον Χικμέτ, ενώ στο τέλος η ομάδα που επικράτησε ήταν η Άσπρη.
Στον αγώνα για έπαθλο ένα αυτοκίνητο, μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Αφροδίτη.
Στο Συμβούλιο του Νησιού, το τηλεοπτικό κοινό έδωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους στον Ατακάν, ο οποίος και αποχώρησε προκαλώντας έκπληξη.
Με δάκρυα στα μάτια, η Κατερίνα Δαλάκα αποχαιρέτησε τον Τούρκο παίκτη, με τον οποίο είχε έρθει πιο κοντά.
«Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ, απέναντί σας. Προετοιμάστηκα πολύ καλά για να έρθω εδώ και σωματικά και ψυχικά. Και στην αθλητική μου ζωή και στο σχολείο δεν μου άρεσαν ποτέ οι αποτυχίες. Απλώς στο Survivor οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες. Πιστεύω πως έχει χτίσει το καλύτερο σχολείο του κόσμου», είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος.
«Σε αγαπάω πολύ», είπε στην Κατερίνα Δαλάκα, η οποία ανταπέδωσε.
Δείτα τα βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Απέρριψε την πρόταση του Πούτιν για μεταφορά του εμπλουτισμένου ουρανίου του Ιράν στη Ρωσία
- Rolex & Oscars®: Η διαχρονική συμμαχία του χρόνου με την τέχνη του κινηματογράφου
- Οι Magnificent Seven μπαίνουν σε φάση διόρθωσης καθώς αυξάνονται οι κίνδυνοι από την AI και τον πόλεμο στο Ιράν
- Wall Street: Χάθηκαν τα αρχικά κέρδη της ημέρας, καθώς το πετρέλαιο παραμένει στα 100 δολάρια το βαρέλι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.