• Media

    ΑΝΤ1: Αυτές είναι οι σειρές που θα μας καθηλώσουν τη νέα σεζόν

    ποφαντης αντ1

    Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, κ. Τζώρτζης Ποφάντης


    Οι σειρές που θα μας συντροφεύουν από το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1

    «Ήταν η επένδυσή μας και η στρατηγική μας την προηγούμενη χρονιά, που έδωσε καρπούς, κέρδισε ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου με τις προτάσεις που τους κάναμε και φέτος θα συνεχίσουμε σε αυτή την πορέια εντάσσοντας παραπάνω μυθοπλασία.»

    Αυτό επεσήμανε ξεκινώντας την παρουσίαση των τηλεοπτικών σειρών που θα δούμε από τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1, ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού, Τζώρτζης Ποφάντης.

    Συνολικά 6 είναι οι σειρές που θα απολαύσουμε στον ΑΝΤ1, από τις οποίες μία επιστρέφει μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, δύο είναι καινούριες και τρεις θα συνεχίσουν την ιστορία τους με νέα επεισόδια.

    Με δεύτερη σεζόν συνεχίζονται οι κωμικές σειρές «Μην Ψαρώνεις» και «Πέτα τη Φριτέζα», οι οποίες αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας επιτυχία, ενώ έρχεται να προστεθεί στο πρόγραμμα ακόμα μία κωμική σειρά με τίτλο «Αν Ήμουν Πλούσιος».

    Πρόκειται για ένα χιλιανό φορμάτ με τον ίδιο τίτλο με πρωταγωνιστές τρεις εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους, οι οποίοι κερδίζουν το μεγαλύτερο κέρδος σε λαχείο που έχει μοιραστεί ποτέ στη χώρα.

    Οι πρωταγωνιστές

    Ο πρώτος νικητής είναι ένας φουκαράς υπάλληλος οικογενειάρχης που ονειρεύεται να πιάσει την καλή προκειμένου να απαλλαγεί από το αφεντικό του και να πετάξει όλες τις σκοτούρες από πάνω του.

    Ο δεύτερος είναι ένας μικροκακοποιός που κλέβει ένα αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκει τον λαχνό και όταν ανακαλύπτει ότι ανήκει σε μια ανύπαντρη μητέρα αισθάνεται ενοχές και προσπαθεί να την βοηθήσει με τα κέρδη του.

    Ο τρίτος νικητής είναι μία ανήλικη κοπέλα, η οποία δεν μπορεί να εισπράξει τα χρήματα, ενώ μένει με την μητριά της, την οποία δεν εμπιστεύεται.

    Και οι τρεις θα πέσουν στο στόχαστρο ενός «επενδυτή», ο οποίος έχει την εμπιστοσύνη του κόσμου, καθώς βγαίνει κατά καιρούς σε εκπομπές δίνοντας συμβουλές επενδύσεων.

    Στην πλοκή έρχονται να προστεθούν Ρώσοι επιχειρηματίες με τους οποίους ο «επενδυτής» έχει μπλέξει εξαιτίας μιας κακής επένδυσης που έκανε σε συνεργασία με τους Ρώσους.

    Στην προσπάθειά του να ανακτήσει τα χρήματα που έχασε, θα επιχειρήσει να ξεγελάσει τους νικητές του λαχείου και να καρπωθεί τα χρήματα.

    Το καστ των ηθοποιών δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, καθώς η παραγωγή βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις.

    «Si Yo Fuera Rico»/«Αν Ήμουν Πλούσιος»

    Δραματικές σειρές

    Στις δραματικές σειρές για δεύτερη σεζόν θα συνεχίσει η επιτυχημένη σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» με την προσθήκη δύο ηθοποιών στο καστ.

    Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Σταύρου και τον Κώστα Φαλελάκη.

    Αλέξανδρος Σταύρου και Μαριάννα Τουμασάτου

    Η συμμετοχή του Αλέξανδρου Σταύρου στη σειρά θα αποτελέσει ακόμα μία συνεργασία μεταξύ του ίδιου και της συζύγου του, Μαριάννα Τουμασάτου.

    Το ζευγάρι έχει να εμφανιστεί μαζί σε κάποια σειρά από το 2007, όταν είχαν συνεργαστεί στην «Βέρα στο Δεξί». Μάλιστα, στα γυρίσματα της σειράς του Mega ήταν όταν γνωρίστηκαν καλύτερα και ερωτεύτηκαν.

    Λίγοι είναι εκείνοι που το θυμούνται, όμως, η πρώτη φορά που οι δυο τους «πρωτοσυναντήθηκαν» στην μικρή οθόνη δεν ήταν στην «Βέρα στο Δεξί», αλλά στη σειρά της ΕΡΤ «Στα Φτερά του Έρωτα», ωστόσο τότε δεν είχε συμβεί κάτι μεταξύ τους.

    Μαριάννα Τουμασάτου και Ντόρα Μακρυγιάννη

    Άγριες Μέλισσες

    Ακολουθώντας τις τάσεις της ευρωπαϊκής τηλεόρασης για σειρές ανάλογου ύφους, η μεγαλύτερη και πιο φιλόδοξη επένδυση του ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι οι «Άγριες Μέλισσες».

    Μία πρωτότυπη ιδέα με ελληνικό σενάριο που στόχο έχει να γοητεύσει τον τηλεθεατή και να αποτελέσει, έστω και μια ώρα, διέξοδο από το σήμερα και τα προβλήματα της καθημερινότητας ταξιδεύοντάς τον στο χθες.

    Πρόκειται για μια σειρά εποχής, που διαδραματίζεται το 1958. Η συγκεκριμένη σειρά είχε συζητηθεί και πέρσι, ωστόσο, όπως σημείωσε ο διευθυντής του προγράμματος του ΑΝΤ1, χρειάστηκε παραπάνω χρόνος προκειμένου να υλοποιηθεί σωστά.

    αγριες μελισσες
    Νέα σειρά «Άγριες Μέλισσες»

    Από τους συντελεστές της εμβληματικής σειράς του Mega «Το Νησί», η νέα πρωτότυπη πρόταση του ΑΝΤ1 απευθύνεται σε όλους τους τηλεθεατές, όλων των ηλικιών, καθώς η χρονική περίοδος στην οποία διαδραματίζεται η ιστορία είναι γνώριμη.

    Μέσα από τις εικόνες που έχουμε δει όλοι στον κλασικό ελληνικό κινηματογράφο, τα ήθη και τα έθιμα της τότε εποχής είναι γνώριμα ακόμα και σε άτομα μικρότερης ηλικίας.

    Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται, λοιπόν, «Οι Άγριες Μέλισσες», καθώς πρόκειται για μία πρωτότυπη, προσεγμένη και μελετημένη δουλειά, συνολικού κόστους 6 εκατομμυρίων ευρώ.

    Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου

    Πλοκή και πρωταγωνιστές

    Πρωταγωνίστριες είναι οι 3 «Άγριες Μέλισσες»: Ελένη (Μαρία Κίτσου), Ασημίνα (Έλλη Τρίγγου) και Δρόσου (Δανάη Μιχαλάκη).

    Πρόκειται για τρεις δυναμικές γυναίκες, οι οποίες είναι αδελφές και έρχονται αντιμέτωπες με ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον.

    Η μάχη των τριών αδελφών ξεκινάει όταν ο πατέρας τους, Γιώργης, πεθαίνει και αφήνει τις κόρες του ορφανές να συντηρήσουν την περιουσία τους. Παράλληλα, πρέπει να αποκρούσουν τις επιθέσεις της ισχυρής οικογένειας της περιοχής, τρία άλλα αδέλφια, των Δούκα (Λεωνίδας Κακούρης), Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη) και Μιλτιάδη (Γιώργος Γάλλος).

    Λεωνίδας Κακούρης, Κάτια Δανδουλάκη και Γιώργος Γάλλος

    Όταν ο Μιλτιάδης και ο Δούκας έρχονται σε σύγκρουση, η Ανέτ επιστρέφει από το Παρίσι προκειμένου να βάλει ένα τέλος στη διχόνοια των αδελφών της.

    Το πλούσιο καστ συνθέτουν 35 ταλαντούχοι ηθοποιοί, κάποιοι γνωστοί στο κοινό, όπως ο Γιάννης Φέρτης, αλλά και νέοι που αναμένεται να αγαπηθούν.

    φερτης δανδουλακη
    Γιάννης Φέρτης και Κάτια Δανδουλάκη

    Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν οι Λευτέρης Χαρίτος, Σπύρος Μιχαλόπουλος και Σταμάτης Πατρώνης. Το σενάριο υπογράφουν οι Μελίνα Τσαμπάνω, Βαγγέλης Νάσης, Βάσια Καριτινού και Θωμάς Τσαμπάνης.

    Τα εντυπωσιακά σκηνικά, όπως την κεντρική πλατεία του χωριού με πρόσοψη ύψους 7 μέτρων και τις λειτουργικές αίθουσες, όπως το καφενείο, δημιουργεί ο Αντώνης Χαλκιάς.

    Η πρεμιέρα των «Άγριων Μελισσών» θα γίνει τον Οκτώβριο.

    αγριες μελισσες
    Οι συντελεστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

    «Το Καφέ της Χαράς»

    Στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων λειτουργίας του ΑΝΤ1, επιστρέφει με νέα επεισόδια μία από τις πιο αγαπημένες cult πλέον σειρές του σταθμού: «Το Καφέ της Χαράς».

    «Το Καφέ της Χαράς»

    Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο με τον Χάρη Ρώμα να επιστρέφει στο ρόλο του ιδιότροπου δημάρχου Περίανδρου Πώποτα.

    Τα παιδιά, Έφη Ρασσιά και Πάρης Σκαρτσολιάς, Βάλια και Μανωλάκης, επιστρέφουν, επίσης, στους ρόλους τους.

    ρωμας-λουιζιδου-καφε-της-χαρας
    Χάρης Ρώμας και Ρένια Λουιζίδου

    Με αφετηρία τις «Άγριες Μέλισσες», στόχος του ΑΝΤ1 είναι να συνεχίσει τη δημιουργία και παραγωγή ελληνικών σειρών με πρωτότυπα σενάρια και ιδέες.

    Για τον σκοπό αυτό, ο κ. Τζώρτζης Ποφάντης ανακοίνωσε την ίδρυση Ακαδημίας Σεναρίου του ΑΝΤ1.

    Στελεχωμένη με έμπειρους επαγγελματίες της μυθοπλασίας, στόχος είναι να γεννηθεί μία νέα φουρνιά σεναριογράφων που θα συνεισφέρουν στην ελληνική παραγωγή και θα δώσουν τους δικούς τους καρπούς σε βάθος χρόνου και σταδιακά να αντιστρέψει τα δεδομένα, δίνοντας τέλος στην αγορά ξένων φορμάτ και δίνοντας ώθηση στην εξαγωγή ιστοριών.

    «Μην Ψαρώνεις
    «Πέτα τη Φριτέζα»



    ΣΧΟΛΙΑ