• Media

    Αγγελική Νικολούλη: Τέλος το «Φως στο Τούνελ» από τον Alpha;

    • NewsRoom

    Αγγελική Νικολούλη


    «Μετακομίζει» σε νέα τηλεοπτική στέγη η Αγγελική Νικολούλη;

    Μία δελεαστική πρόταση έχει λάβει η Αγγελική Νικολούλη, την οποία σε περίπτωση που δεχτεί θα έχει ως αποτέλεσμα την αποχώρησή της από τον Alpha.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια διεκδικεί ο ΣΚΑΪ.

    Μάλιστα, η ίδια φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με στελέχη του σταθμού για την επιτυχημένη εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

    Προηγουμένως, από το κανάλι της Κάντζας αποχώρησαν οι σεναριογράφοι Ανδρέας Γεωργίου και Βάνα Δημητρίου, προκειμένου να «μετακομίσουν», μαζί με τη νέα τηλεοπτική σειρά «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΪ.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, στόχος του ΣΚΑΪ είναι η ενίσχυση του προγράμματος της Παρασκευής, που μένει κενό μετά τη λήξη της συνεργασίας με την τουρκική εταιρεία παραγωγής, Acun Medya, που παρείχε τα ριάλιτι «My Style Rocks» και «Power of Love».

    Την ίδια στιγμή και έχοντας χάσει πλέον το «Τhe Voice», το κανάλι του Φαλήρου εξασφάλισε τα δικαιώ­ματα διάδοχου τάλεντ σόου που λέγεται «The Masked Singer».

    Πρόκειται για ολοκαίνουριο φορμάτ, που έκα­νε πρεμιέρα μόλις πριν από λίγους μήνες στο αμερικα­νικό Fox και θυμίζει κάτι ανάμεσα σε «The Voice» και «Your Face Sounds Familiar».

    Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ «έκλεψε» και τον Νίκο Μουτσινά από το Open.



    ΣΧΟΛΙΑ