Στον τελικό του Survivor Δαλάκα και Βαμβακούση
Επική ανατροπή είχαμε στον μεγάλο τελικό του Survivor: Ελλάδα-Τουρκία, καθώς την πρόκριση εξασφάλισε η Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα διεκδικούν τον πολυπόθητο τίτλο του «Survivor» και το τεράστιο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Παρά την δημοτικότητα του Νίκου Κοσμά, αλλά και την δυναμικότητα της Αφροδίτης Σκαφίδα, οι δύο παίκτες έφτασαν μία ανάσα πριν την τελική δυάδα, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Πλέον, ο τελικός από την ελληνική μεριά είναι γυναικεία υπόθεση με την Κατερίνα να εξακολουθεί να αποτελεί το μεγάλο φαβορί, ωστόσο η Δήμητρα έχει αποδείξει ισχυρή αντίπαλος και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο.
Την ανακοίνωση έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτοντας ότι η Αφροδίτη Σκαφίδα δεν θα συνεχίσει στην κούρσα του τελικού, και στη συνέχεια γνωστοποίησε πως η Δήμητρα Βαμβακούση θα διεκδικήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Στο άκουσμα του αποτελέσματος η Δήμητρα Βαμβακούση δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της, ενώ ήταν τόσο έκπληκτη που δεν το πίστευε.
«Ευχαριστώ», έλεγε έχοντας ένα τεράστιο χαμόγελο.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurovision 2026: Ο Αkylas με το Ferto είναι ο μεγάλος νικητής – Όσα έγιναν στον ελληνικό τελικό
- Τράπεζες: Ολα τα συνδρομητικά πακέτα για φθηνότερες καθημερινές συναλλαγές
- Γιατί βούτηξε η ΤΙΤΑΝ, τι θα κάνει η Εθνική Τράπεζα, η μάχη Theon με τους short, ποιο deal της Ideal χάλασε, βιομήχανοι κατά Τσάφου, μια αποκάλυψη για Τσίπρα – Στουρνάρα και όταν η Ζαχαράκη γίνεται ντεκόρ της Κίμπερλι
- Πλειστηριασμοί: Το σφυρί της εβδομάδας «χτυπά» σε Ξάνθη, ΣΒΑΜΠΕ και «Ελληνικός Νηογνώμονας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.