Στον τελικό του Survivor Δαλάκα και Βαμβακούση
Επική ανατροπή είχαμε στον μεγάλο τελικό του Survivor: Ελλάδα-Τουρκία, καθώς την πρόκριση εξασφάλισε η Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα διεκδικούν τον πολυπόθητο τίτλο του «Survivor» και το τεράστιο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Παρά την δημοτικότητα του Νίκου Κοσμά, αλλά και την δυναμικότητα της Αφροδίτης Σκαφίδα, οι δύο παίκτες έφτασαν μία ανάσα πριν την τελική δυάδα, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Πλέον, ο τελικός από την ελληνική μεριά είναι γυναικεία υπόθεση με την Κατερίνα να εξακολουθεί να αποτελεί το μεγάλο φαβορί, ωστόσο η Δήμητρα έχει αποδείξει ισχυρή αντίπαλος και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο.
Την ανακοίνωση έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτοντας ότι η Αφροδίτη Σκαφίδα δεν θα συνεχίσει στην κούρσα του τελικού, και στη συνέχεια γνωστοποίησε πως η Δήμητρα Βαμβακούση θα διεκδικήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Στο άκουσμα του αποτελέσματος η Δήμητρα Βαμβακούση δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της, ενώ ήταν τόσο έκπληκτη που δεν το πίστευε.
«Ευχαριστώ», έλεγε έχοντας ένα τεράστιο χαμόγελο.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Babe Paley: Η «πρώτη influencer» του 20ού αιώνα και πώς πλήρωσε το τίμημα της τελειότητας
- Όμιλος HHG: Νέα στρατηγική επένδυση ύψους 50 εκατ. για την ανακαίνιση των ΥΓΕΙΑ-ΜΗΤΕΡΑ – Οι εκπλήξεις
- Τι σηματοδοτεί το μεγάλο deal Αγγελόπουλων – Τσάκου: Η εφοπλιστική συμμαχία, το νερό ΑρρένΑ και ο Ολυμπιακός
- Στον αστερισμό των δασμών και πάλι οι αγορές
