Menu
0.64%
Τζίρος: 104.57 εκατ.

Johnson & Johnson: Αναβαθμίζει τις προβλέψεις για τα κέρδη του 2026 μετά την αύξηση των πωλήσεων

Media

Ανάσταση με το MEGA και την Έλλη Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου
Comments

Ένα ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα θα απολαύσουμε το βράδυ του Μ. Σαββάτου στο MEGA.

 Η Έλλη Κοκκίνου, λίγο μετά την Ανάσταση, μας προσκαλεί σε ένα πασχαλινό γλέντι γεμάτο μουσική, τραγούδια και πολλές ευχές αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

1

Δέσποινα Καμπούρη - Έλλη Κοκκίνου - Θοδωρής Φέρρης - Γιώργος Κρικοριάν
Δέσποινα Καμπούρη – Έλλη Κοκκίνου – Θοδωρής Φέρρης – Γιώργος Κρικοριάν

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, ανανεωμένη και με μοναδικό κέφι, ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες της και υποδέχεται στη σκηνή εκλεκτούς καλεσμένους.

Θοδωρής Φέρρης - Έλλη Κοκκίνου
Θοδωρής Φέρρης – Έλλη Κοκκίνου

Δίπλα της θα βρεθούν η Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Γιώργος Βελισσάρης και ο Γιάννης Αρβανιτίδης για μία μουσική συνάντηση με ντουέτα-έκπληξη και ρυθμούς από διαφορετικά είδη μουσικής.

Special guest ο Θοδωρής Φέρρης, που θα μας ξεσηκώσει με γνωστές επιτυχίες του.

Έλλη Κοκκίνου
Έλλη Κοκκίνου

Συμμετέχει ο Ελληνικός Παραδοσιακός Χορευτικός Όμιλος. Παρουσιάζουν η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν.

Δέσποινα Καμπούρη - Έλλη Κοκκίνου - Γιώργος Κρικοριάν
Δέσποινα Καμπούρη – Έλλη Κοκκίνου – Γιώργος Κρικοριάν

Η βραδιά ξεκινάει στις 23:00 με τον Βυζαντινό Χορό του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Πολιούχου Αθηνών. Μαζί με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο  και τη Σοφία Μάνου, και υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Δεμελή, η χορωδία θα ψάλλει ύμνους και τραγούδια σε κλίμα κατάνυξης.

Στις 23:50 θα συνδεθούμε με τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς για να παρακολουθήσουμε την Ακολουθία της Αναστάσεως.

Με την πιο εορταστική διάθεση, η Έλλη Κοκκίνου θα μας ευχηθεί «Χριστός Ανέστη» και θα μας διασκεδάσει το Μ. Σάββατο, 23 Απριλίου, στο MEGA.

Δείτε το trailer:

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαστικό πλήγμα στον ΣΚΑΪ από τη δικαίωση της Ευλαμπίας Ρέβη και του Γιώργου Κουρδή
Σταμάτης Ζαχαρός: Τέλος η συνεργασία με το ONE Channel μετά τις αντιδράσεις για την Εριέττα Μόλχο
Γιατί έριξε τίτλους τέλους το «Ράδιο Αρβύλα» – Τι απαντούν Κανάκης και ΑΝΤ1 στο mononews
Λύση για τα χρέη εκατομμυρίων στην ΕΡΤ, το παρασκήνιο με τον Παπαβασιλείου, χαμός με Σημίτη στον Alpha, αλλαγές στη Nova και ποιος αναλαμβάνει το CNN Greek TV
ΕΡΤ: Ο Άρης Παναγιωτίδης αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου
Νέα μιντιακή κίνηση-ματ Αλαφούζου, «κλείδωσε» ως το 2031 την GBL
Τέλος εποχής για το «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 – Δεν ανανεώνεται η συνεργασία μετά από σχεδόν 30 χρόνια
Τι μπορεί να διεκδικήσει ο Σπορ FM TV από τη δεξαμενή σχεδόν 1,3 εκατ. συνδρομητών των Nova και Magenta TV
Τσεχία: Δε θα συμμετέχει στη Eurovision για οικονομικούς λόγους
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παραιτήθηκε ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου από CEO της ΕΡΤ – Το επόμενο βήμα σε μεγάλο τηλεοπτικό οργανισμό