array(0) {
}
        
    
Menu
-0.78%
Τζίρος: 229.36 εκατ.

Πολωνία: Σύγκρουση τρένων στο Μπιαλοσλίβιε – Εκτροχιάστηκαν βαγόνια

Media

Ανάσταση με το MEGA και την Έλλη Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου
Comments

Ένα ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα θα απολαύσουμε το βράδυ του Μ. Σαββάτου στο MEGA.

 Η Έλλη Κοκκίνου, λίγο μετά την Ανάσταση, μας προσκαλεί σε ένα πασχαλινό γλέντι γεμάτο μουσική, τραγούδια και πολλές ευχές αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

1

Δέσποινα Καμπούρη - Έλλη Κοκκίνου - Θοδωρής Φέρρης - Γιώργος Κρικοριάν
Δέσποινα Καμπούρη – Έλλη Κοκκίνου – Θοδωρής Φέρρης – Γιώργος Κρικοριάν

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, ανανεωμένη και με μοναδικό κέφι, ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες της και υποδέχεται στη σκηνή εκλεκτούς καλεσμένους.

Θοδωρής Φέρρης - Έλλη Κοκκίνου
Θοδωρής Φέρρης – Έλλη Κοκκίνου

Δίπλα της θα βρεθούν η Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Γιώργος Βελισσάρης και ο Γιάννης Αρβανιτίδης για μία μουσική συνάντηση με ντουέτα-έκπληξη και ρυθμούς από διαφορετικά είδη μουσικής.

Special guest ο Θοδωρής Φέρρης, που θα μας ξεσηκώσει με γνωστές επιτυχίες του.

Έλλη Κοκκίνου
Έλλη Κοκκίνου

Συμμετέχει ο Ελληνικός Παραδοσιακός Χορευτικός Όμιλος. Παρουσιάζουν η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν.

Δέσποινα Καμπούρη - Έλλη Κοκκίνου - Γιώργος Κρικοριάν
Δέσποινα Καμπούρη – Έλλη Κοκκίνου – Γιώργος Κρικοριάν

Η βραδιά ξεκινάει στις 23:00 με τον Βυζαντινό Χορό του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου ΑρεοπαγίτουΠολιούχου Αθηνών. Μαζί με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο  και τη Σοφία Μάνου, και υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Δεμελή, η χορωδία θα ψάλλει ύμνους και τραγούδια σε κλίμα κατάνυξης.

Στις 23:50 θα συνδεθούμε με τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς για να παρακολουθήσουμε την Ακολουθία της Αναστάσεως.

Με την πιο εορταστική διάθεση, η Έλλη Κοκκίνου θα μας ευχηθεί «Χριστός Ανέστη» και θα μας διασκεδάσει το Μ. Σάββατο, 23 Απριλίου, στο MEGA.

Δείτε το trailer:

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραμένει στο MEGA η Αγγελική Νικολούλη
Ντέρτι: Η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1 μάς μεταφέρει στην Πάτρα του 1987 – Δείτε trailer
Έτερος Εγώ: Πού να δείτε όλους τους κύκλους της σειράς-φαινόμενο
Η περιπέτεια του προέδρου Νίκου στο Φάληρο, έρχεται Αρμαγεδδών στα media, ανατροπές στον Σκάι, η φυγή του Ακη, η… κεντρική μάχη στην ΕΡΤ και τι κάνει ο Αλαφούζος με τα δικαιώματα
Mad Video Music Awards 2026 από την ΔΕΗ: Επιβεβαίωσαν για ακόμα μία χρονιά τη θέση τους ως ο απόλυτος μουσικός θεσμός της χώρας
Πέθανε ο Ανδρέας Μαζαράκης – Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο
Η αξιοπιστία του OPEN επιβεβαιώνεται διεθνώς – Πρώτο στην εμπιστοσύνη των πολιτών και σταθερή ενίσχυση της ενημερωτικής του παρουσίας
Ο ΣΚΑΪ «ξηλώνει» την ΕΡΤ: Η μεταγραφή – βόμβα Μαγγηριάδη, η ρήτρα των 70.000 ευρώ, ο Ζούλας, ο Πετρόπουλος και το μεγάλο ντόμινο στην ενημέρωση
Mega deal στον κλάδο των media: Η Fox αποκτά την Roku έναντι $22 δισ.
Νάνσυ Τάση: Νέα διευθύντρια σύνταξης στον ΣΚΑΪ