array(0) {
}
        
    
Menu
1.02%
Τζίρος: 189.97 εκατ.

Viohalco: 200 εκατ. ευρώ εισέπραξε σε 1,5 χρόνο από τα placements της Cenergy

Media

Αλίσα Μιλάνο-Χόλι Μαρί Κομπς: «Έριξαν» το ίντερνετ με νέα σέλφι – Τι ετοιμάζουν;

Χόλι Μαρί Κομπς, Σάνεν Ντόχερτι και Αλίσα Μιλάνο
Comments

Μία ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσαν  στους θαυμαστές τους οι πρωταγωνίστριες της δημοφιλούς σειράς «Οι Μάγισσες» (Charmed), Αλίσα Μιλάνο και Χόλι Μαρί Κομπς.

Οι δύο ηθοποιοί, που αγαπήθηκαν μέσα από τους ρόλους των «Φοίβη» και «Πάιπερ» αντίστοιχα, συναντήθηκαν την Πέμπτη και για πρώτη φορά μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, μοιράστηκαν στα social media μία νέα κοινή τους φωτογραφία.

Το έδαφος φρόντισε να προετοιμάσει προηγουμένως η Κομπς, η οποία με ανάρτησή της στο Twitter ανακοίνωσε ότι δεν θα παραστεί σε μία προγραμματισμένη εμφάνισή της σε συνέδριο με φαν στο Σικάγο, καθώς προέκυψε κάποια δουλειά σχετική με την επιτυχημένη σειρά που την έκανε παγκοσμίως γνωστή.

Το Tweet προκάλεσε φρενίτιδα στα social media, με τους φανατικούς θαυμαστές να δίνουν την δική τους εκδοχή του τι πρόκειται να κρύβεται πίσω από τις ξαφνικές επαγγελματικές υποχρεώσεις της ηθοποιού που αφορούν τις «Μάγισσες».

Αν και οι περισσότεροι πίστεψαν ότι πρόκειται να αναβιώσει η «θρυλική» σειρά με νέα επεισόδια, όπως πιο πρόσφατα έγινε με το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», όλα δείχνουν πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον για το κοντινό μέλλον.

Αντίθετα, η ανάρτηση προμήνυε το Charmed Reunion με την τηλεοπτική αδελφή της, Αλίσα Μιλάνο, με την οποία αν και πριν μερικά χρόνια είχαν αποξενωθεί, σήμερα οι σχέσεις τους είναι καλύτερα από ποτέ.

Η συνάντηση των δύο ηθοποιών δεν είναι καθόλου τυχαία. Η Χόλι Μαρί Κομπς που τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής, πρόκειται να κάνει τηλεοπτικό comeback και μάλιστα, με «συνοδηγό» την Αλίσα Μιλάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από καλά πληροφορημένη πηγή, η Αλίσα Μιλάνο και η Χόλι Μαρί Κομπς πρόκειται να εμφανιστούν σε μία από τις μακροβιότερες τηλεοπτικές σειρές στην Αμερική.

Πρόκειται για μία σειρά που προβάλλεται και στη χώρα μας με την δημιουργό να αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο Χόλιγουντ.

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν η εμφάνιση των δύο ηθοποιών θα είναι guest, για ένα επεισόδιο δηλαδή, ή αν θα εμφανιστούν σε περισσότερα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υποδυθούν και πάλι τις δύο αδελφές!

Παράλληλα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει και μία νέα σειρά στην οποία θα συμμετέχουν, καθώς το τελευταίο διάστημα η εταιρεία παραγωγής «φλερτάρει» έντονα τις δύο ηθοποιούς μέσω likes σε Twitter και Instagram.

https://www.instagram.com/p/B1wsQCugNtX/

Η ανάρτηση της Μιλάνο στο Instagram μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τα 250.000 likes και συνεχώς το νούμερο αυξάνεται.

Από την άλλη, η Κομπς συνεχίζει να «πειράζει» τους ανυπόμονους φαν με την ανάρτηση ακόμα μίας φωτογραφίας της από το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Στην εν λόγω εικόνα απεικονίζεται η ίδια με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της στη σειρά «Οι Μάγισσες», Μπράιαν Κράουζ (Λίο), Ντρου Φούλερ (Κρις) και τον ελληνικής καταγωγής ηθοποιό, Μπίλι Ζέιν (Ντρέικ).

Μπίλι Ζέιν, Χόλι Μαρί Κομπς, Ντρου Φούλερ και Μπράιαν Κράουζ στο Wizard World Chicago

Πιο πρόσφατες δουλειές της Αλίσα Μιλάνο είναι η σειρά «Insatiable» στο Netflix και η Lifetime ταινία «Tempting Fate». Εκτός από ηθοποιός είναι και ακτιβίστρια, καθώς μάχεται για τα δικαιώματα των γυναικών, αλλά και κατά του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Από την άλλη, η Χόλι Μαρί Κομπς συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά «Pretty Little Liars» του ABC, η οποία ολοκληρώθηκε το 2017, ενώ ακόμη γύρισε μία ταινία με τίτλο «Love’s Complicated», που κυκλοφόρησε το 2016.

Και οι δύο γυναίκες είναι ιδιαίτερα ενεργές στα social media, τα οποία χρησιμοποιούν για καλό σκοπό προωθώντας φιλανθρωπικές οργανώσεις στις οποίες και πιστεύουν.

Αναμένουμε, λοιπόν, την επίσημη ανακοίνωση…!

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτερος Εγώ: Πού να δείτε όλους τους κύκλους της σειράς-φαινόμενο
Τίνα Μεσσαροπούλου: Η φωτογραφία του Γιώργου Μυλωνάκη με τα παιδιά τους για τη Γιορτή του Πατέρα
Νεφέλη Λιβιεράτου: Σε σχέση με γιο γνωστού εφοπλιστή (pics)
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Τα πιο ακριβά και exclusive εστιατόρια που επιλέγουν στη Νέα Υόρκη
Δήμητρα Κούστα-Άννα Βίσση: Λαμπερή εμφάνιση στην εκδήλωση του Peter Marino στο Landmark
Αλέξης Λέβεν-Μεντζελόπουλος: Ο ιδιοκτήτης του Château Margaux μιλάει στο Mononews για την πολυτέλεια, την Ελλάδα και το μέλλον του κτήματος
Η περιπέτεια του προέδρου Νίκου στο Φάληρο, έρχεται Αρμαγεδδών στα media, ανατροπές στον Σκάι, η φυγή του Ακη, η… κεντρική μάχη στην ΕΡΤ και τι κάνει ο Αλαφούζος με τα δικαιώματα
Mad Video Music Awards 2026 από την ΔΕΗ: Επιβεβαίωσαν για ακόμα μία χρονιά τη θέση τους ως ο απόλυτος μουσικός θεσμός της χώρας
Το ποδόσφαιρο αλλιώς: ΜΠΑΜ FC και Allwyn στο πιο Υπεύθυνο Παιχνίδι της χρονιάς για καλό σκοπό
Bad Bunny: Ο πρώτος Λατίνος καλλιτέχνης με έσοδα άνω του 1 δισ. δολαρίων από περιοδείες