• Media

    Άγριες Μέλισσες: Το Twitter υποκλίνεται στο χαστούκι της «εθνικής μας χήρας» στον Κωνσταντή

    • NewsRoom

    Από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες»


    Στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε το βράδυ, στις 22.45

    Σταθεροί στο ραντεβού τους είναι κάθε μέρα οι τηλεθεατές που έχουν αγαπήσει τις «Άγριες Μέλισσες» και δεν χάνουν επεισόδιο από την σειρά εποχής. Αυτή την φορά, όμως, η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά κατάφερε κάτι ακόμα καλύτερο, καθώς κατόρθωσε να προκαλέσει παραλήρημα και μόνο με το τρέιλερ του επεισοδίου που θα προβληθεί σήμερα.

    Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το χθεσινό επεισόδιο της σειράς που έχει προκαλέσει πολύ θετική εντύπωση τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ενώ δεν παρέλειψαν, φυσικά, να σχολιάζουν στο Twitter όλες τις εξελίξεις της ιστορίας. Εκείνο, όμως, που προξένησε την περισσότερη εντύπωση και έκανε το Twitter να πλημμυρίσει από σχόλια ήταν το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, το οποίο οι τηλεθεατές αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία.

    Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

    Εκείνο που έκανε τους χρήστες να παραληρούν ήταν το γεγονός ότι, στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο, βλέπουμε την Λενιώ να χαστουκίζει τον Κωνσταντή. Το δυνατό αυτό χαστούκι στάθηκε αφορμή για πλήθος σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να αποθεώνουν την «εθνική χήρα», όπως την αποκαλούν.

    Σημειώνεται ότι το επίμαχο χαστούκι θα δοθεί όταν ο Κωνσταντής θα μπει στο καφενείο του χωριού και θα δει τις τρεις αδερφές, την Λενιώ, την Ασημίνα και την Δρόσω να κάθονται εκεί. Το γεγονός ότι η Λενιώ, ως χήρα, κάνει βόλτες στο χωριό, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, θα εξοργίσει τον Κωνσταντή, ο οποίος θα της επιτεθεί λεκτικά, κάνοντάς την να αντιδράσει με ένα χαστούκι.

    «Το τουίτερ σήμερα περιμένοντας το μπουνίδι της εθνικής μας χήρας στον Κωνσταντή!», γράφει ένας χρήστης, βλέποντας την επίμαχη σκηνή.

    «Είδα τη μπούφλα που έριξε η εθνική μας χήρα, Λενιώ και ξύπνησα όλη τη γειτονιά από τον ενθουσιασμό. Ουρλιάζω…» γράφει ένας ενθουσιώδης στο Twitter.

    «Δύο δευτερόλεπτα αρκούν για να φέρουν την ευτυχία», γράφει κάποιος, παρακολουθώντας την επίμαχη σκηνή.

    «Και κάπου εδώ οι Έλληνες πανηγύρισαν απόψε» γράφει κάποιος.

    «Δώσε κι άλλο το χαστούκι στο λαό!» συνεχίζει κάποιος άλλος σαν να προκαλεί την Λενιώ από τις «Άγριες Μέλισσες» να συνεχίσει τα χαστούκια.

    «Ρε παιδιά πόσες φορές να το πούμε; Δεν τα βάζουμε με την Ελένη» σχολιάζει κάποιος άλλος στο Twitter βλέποντας το χαστούκι στις «Άγριες Μέλισσες».

    Ξεχωριστή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ένας χρήστης του Twitter έκανε συνειρμό με τον Τσακ Νόρις και αποφάσισε να τον βάλει στο παιχνίδι των σχολίων. «Ο Τσακ Νόρις έχει φάει χαστούκι από τη Λενιώ», γράφει ο χρήστης για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και το Twitter υποκλίθηκε.

    Οι αντιδράσεις για το τρέιλερ μάλιστα έρχονται για τα όσα θα γίνουν στο επεισόδιο πριν ακόμα οι τηλεθεατές δουν το χαστούκι.

    «Μπράβο Λενιώ, άξιος ο μισθός σου, τον πένθησες τον μακαρίτη, τον έκλαψες γοερά, ωραία κηδεία του έκανες και μνημόσυνο!», γράφει κάποιος, ενθυμούμενος μια ατάκα από την κωμική σειρά του MEGA, «Ντόλτσε Βίτα».

    Ενδιαφέρον προκαλεί και ένα άλλο σχόλιο, που συγκρίνει το χαστούκι του νέου επεισοδίου της σειράς με εκείνο που δέχθηκε η Δήμητρα Λιάνη πριν από πολλά χρόνια, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου της. «Μετά το χαστούκι της Αθήνη στη Λιάνη στην παρουσίαση του βιβλίου της τότε… το πιο πολυσυζητημένο χαστούκι ήταν αυτό στις «Άγριες Μέλισσες». Το λες και εκδίκηση της χήρας, μιας και το ’97 το έφαγε χήρα και το 2019 το έδωσε χήρα», γράφει χαρακτηριστικά ο χρήστης.

    Άλλοι έδωσαν τον χαρακτηρισμό «εθνικό χαστούκι», για να ταιριάζει με τον όρο «Εθνική Χήρα» που έχουν προσδώσει στην Λενιώ.

    «Αν είχαν χιούμορ στη σειρά, θα έλεγε η Λενιώ βαστάτε με αδερφές, θα κάνω φόνο σήμερα», γράφει κάποιος άλλος χρήστης για την αντίδραση της Λενιώς στις «Άγριες Μέλισσες».

    Αμέτρητες ήταν και οι φωτογραφίες της ηθοποιού Μαρίας Κίτσου, που υποδύεται τον ρόλο της Λενιώς, από τη σκηνή μετά το χαστούκι, τις οποίες επίσης συνόδευσαν εύστοχα σχόλια.

    «Δείξ’ τους τα δόντια σου Εθνική Χήρα μας», γράφει κάποιος.

    «Θα σε φάει σαν τον αδερφό σου Κωνσταντή, οπότε κόψε τις μαγκιές» σχολιάζει χιουμοριστικά κάποιος άλλος για τον αδερφό του Σεβαστού, που δολοφονήθηκε στο πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

    Ένας πιο ευφάνταστος χρήστης του Twitter θυμήθηκε τον Θανάση Βέγγο και τα ομαδικά χαστούκια στις αδερφές του, σε παλιά ελληνική ταινία «Ο Παπατρέχας», σχολιάζοντας: «Η ιστορία της Λενιώς στις «Άγριες Μέλισσες».

    Μερικοί άλλοι χρήστες δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ρόλος έχει μια τάση να χαστουκίζει στο έργο.

    «Η Ελένη Μοιράζει χαστούκια! Το επόμενο το τρώει ο Λαμπρούκος!!», γράφει κάποιος.

    «Πλάκα πλάκα, η Λενιώ μας μοιράζει σφαλιάρες και μπουνιές από τα πρώτα επεισόδια… δώσε και για μας Λενιώ!», αναφέρει μια άλλη χρήστης στο twitter για την πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

    Πολλά ήταν και τα σχόλια που προέκυψαν μετά τη δημοσιοποίηση μιας φωτογραφίας από τα παρασκήνια της σειράς, όπου απεικονίζεται ο Κωνσταντής να έχει βάλει πάγο στο μάγουλό του, μετά την επίμαχη σκηνή, με την Λενιώ να είναι δίπλα του και να του χαμογελά.

    Ένας δαιμόνιος χρήστης του Twitter εντόπισε την φωτογραφία και στη συνέχεια σχολίασε: «Backstage Ελένης-Κωνσταντή μετά τη μπούφλα και από πίσω κόβει βόλτες το φάντασμα του Γιάννου».

    Το twitter κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «τελικά η Λενιώ ή θα φυτεύει κόσμο ή θα χαστουκίζει».



    ΣΧΟΛΙΑ