• Media

    Άγριες Μέλισσες: Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Διδασκάλου (Μυρσίνη) για τη συνέχεια της σειράς

    • NewsRoom

    Κατερίνα Διδασκάλου


    Η Κατερίνα Διδασκάλου πρωταγωνιστεί στην πιο πολυσυζητημένη σειρά της σεζόν, τις «Άγριες Μέλισσες» και αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη συνέχεια της πλοκής.

    Έναν ιδιαίτερο ρόλο υποδύεται η ηθοποιός στην βραδινή σειρά του Ant1, έναν ρόλο με πολλές πτυχές, καθώς είναι ταυτόχρονα μητέρα, σύζυγος, ερωμένη, κακιά πεθερά, σκληρή, αλλά, πάνω απ΄όλα, βαθιά πονεμένη. Η Μυρσίνη, η γυναίκα που υποδύεται η Κατερίνα Διδασκάλου, είναι αποφασισμένη να βρει την άκρη του νήματος στην υπόθεση θανάτου του γιου της, Σέργιου και, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο bovary, αυτό θα συνεχίσει να κάνει, έως ότου ανακαλύψει την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη στο παιδί της.

    «Η Μυρσίνη κουβαλάει τις ενοχές ότι, αν είχε κρατήσει άλλη στάση, ίσως ο γιος της να ζούσε. Αλλά έχασε τον έλεγχο και τον έχασε μια και καλή, από το πρώτο επεισόδιο. Η ζωή της αναποδογύρισε. Από εκεί και πέρα κινείται με γνώμονα αυτό το γεγονός και από εκεί πηγάζει η συμπεριφορά της απέναντι στην Ασημίνα –μαζί με την κοινωνική υπεροψία που την χαρακτηρίζει. Ακόμα και οι πιο επιθετικοί άνθρωποι, κρύβουν πολύ πόνο. Πολλά καινούργια πράγματα συμβαίνουν και θα συμβούν της Μυρσίνης. Όσο για το παρελθόν της μπορεί να είναι μια οικονομική καταστροφή του πατέρα της», δήλωσε η κ. Διδασκάλου.

    «Είναι μεγάλη υπόθεση και μεγάλη τύχη να έχεις έναν σύντροφο που σε καλύπτει εφ όλης της ύλης. Για την Μυρσίνη, η σχέση της με τον Κυπραίο είναι μια καταφυγή, το κάνει για να κρατηθεί στην ζωή. Νομίζω ότι η σχέση με τον άντρα της είναι πολύ γερή. Ένας φίλος, πατέρας που έχασε τον γιο του, έλεγε πόσο σωστό είναι σεναριακά να επιζητά τον έρωτα η Μυρσίνη, μετά τον θάνατο του Σέργιου. Το έκανε και ο ίδιος. Είναι πολύ περίεργο το πώς δουλεύει το μέσα μας», συμπλήρωσε η ηθοποιός.



    ΣΧΟΛΙΑ