Τι θα δούμε απόψε στις «Άγριες Μέλισσες»;
Επεισόδιο 67
Το Διαφάνι είναι αναστατωμένο από το βάρος των αποκαλύψεων. Ο Νικηφόρος με τον Μιλτιάδη προσπαθούν να μάθουν από τη Δρόσω αν η Ελένη είναι, όντως, ένοχη.
Η Δρόσω, στριμωγμένη, τους εναντιώνεται, αλλά κανείς από τους δύο δεν δείχνει να πείθεται. Ο Δούκας είναι σίγουρος πως για όλα φταίει η Μυρσίνη που έβαλε μια απατεώνισσα στο σπίτι τους.
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να δώσει λύση στο μυστήριο που ακούει στο όνομα Σμαρώ;
H Ελένη θα έρθει αντιμέτωπη με τον Κυπραίο και με το γεγονός πως ξέρει το μυστικό της. Θα παραδεχτεί την αλήθεια;
Ο Μιλτιάδης, μπροστά στις νέες εξελίξεις, αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση που του έκανε ο Δούκας, παρά τις αντιρρήσεις του Λάμπρου.
Η Ανέτ θα καταλάβει, έγκαιρα, την παγίδα που στήνει ο αδερφός της στον Μιλτιάδη; Κι ενώ η Θεοδοσία με τον Λάμπρο αντιμετωπίζουν ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, μια ξαφνική αδιαθεσία της Δρόσως θα ανησυχήσει τον Νικηφόρο.
Του κρύβει κάτι η μικρή Σταμίρη;
Δείτε το trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=CsMbmCDz2JY
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φαίδων Ταμβακάκης: Το χέρι της μοίρας και άλλα βιβλία…
- Στο μικροσκόπιο η πώληση του ιστορικού «Σαν Σίρο»! Έρευνα για «κομμένο και ραμμένο» διαγωνισμό υπέρ Ίντερ και Μίλαν
- Τα ραντεβού της Σίας Κοσιώνη με Κυριακού και Παπαδόπουλο, η αντεπίθεση του Δημητριάδη στον Σκάι, που πάνε Τανιμανίδης, Ζαμπέτογλου, ο χαμός στο ΕΣΡ και τι σχεδιάζουν οι 3 κυρίαρχοι της TV
- KORA: Ο φούρνος της Μαρίας Αλαφούζου που δίχασε τη Φιλοθέη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.