• Media

    «Άγριες Μέλισσες»: Τα μέτρα προστασίας και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα


    Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στο Διαφάνι για τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες», μετά την αναγκαστική παύση εξαιτίας της πανδημίας.

    Εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους από τον ιό και μετά τα τεστ που υποβλήθηκαν, ηθοποιοί και συντελεστές συνέχισαν το πρωί της Δευτέρας από εκεί που είχαν μείνει.

    Ο σκηνοθέτης της καθηλωτικής σειράς του ΑΝΤ1, Λευτέρης Χαρίτος, μιλώντας στο Πρωινό του Ant1 δήλωσε:

    «Ξεκινούν τα γυρίσματα. Ο κ. Καραγιάννης έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Έχουμε μάσκες, πλεξιγκλάς, απολύμανση και έχουμε αλλάξει και λίγο τα σενάρια. Κάναμε όλοι οι συντελεστές τεστ το Σάββατο και είμαστε όλοι αρνητικοί. Θα κάνουμε κάβε εβδομάδα τεστ.

    Για την ώρα έχουμε δώσει προτεραιότητα σε σκηνές που δεν έχουν φιλιά και αγκαλιές. Θέλουμε να κάνουμε μία ομαλή μετάβαση στο πώς θα ξεκινήσουμε. Είναι και ψυχολογικό το θέμα».

    Μέσα από τα social media, είδαμε και τις πρώτες εικόνες από την μεγάλη επιστροφή των ηθοποιών στο σετ των «Άγριων Μελισσών».

    Πάντως, μπορεί τα γυρίσματα να ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, υπάρχουν επεισόδια που γυρίστηκαν πριν την εμφάνιση του κορονοϊού στη χώρα μας, τα οποία θα παρακολουθήσουμε από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου.



    ΣΧΟΛΙΑ