Νέο καθηλωτικό επεισόδιο θα απολαύσουμε απόψε στις 22:45 στις «Άγριες Μέλισσες»
Ο Κυπραίος πείθει τον βοσκό να τον εμπιστευτεί κι αυτός του ομολογεί ποιους και τι είδε, το βράδυ της δολοφονίας του Γιάννου.
Η Μυρσίνη συνεχίζει να κακομεταχειρίζεται την Ασημίνα, πίσω από την πλάτη του Νικηφόρου, ενώ εκείνη δεν βρίσκει τη δύναμη να του αποκαλύψει την αλήθεια.
Παράλληλα, ο Παύλος προτείνει στη Δρόσω να αφήσει το χωριό και να πάει μαζί του στον θίασο, ενώ της υπόσχεται πως θα τη βοηθήσει να κάνει μεγάλη καριέρα στο τραγούδι.
Ο Κλεομένης ανακοινώνει στην οικογένεια των Σεβαστών πως σκέφτεται, μετά τον γάμο να μετακομίσει με την Πηνελόπη στο Λονδίνο, λόγω της δουλειάς του.
Η Ανέτ κάνει μια σπουδαία ανακάλυψη στην αποθήκη του Δούκα, το ίδιο κι ο Νέστορας στα πράγματα του Κυπραίου.
Η Δρόσω παλεύει με τον εαυτό της για το αν πρέπει να το σκάσει με τον Παύλο. Θα πάρει την απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της;
Δείτε το trailer:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκάφη αναψυχής: Στα €2,02 δισ. ανήλθε η συνολική αξία των πολυασφαλιστηρίων συμβολαίων το 2024
- Χρηματιστήριο: Ποιες συναλλαγές έγιναν στο rebalancing για Eurobank, ΕΤΕ, Alpha, ΟΠΑΠ και Intralot
- Ρωσία: Νέα μείωση επιτοκίων στο 16% εν μέσω φόβων για αναζωπύρωση του πληθωρισμού
- DBRS: Σταθερή αναπτυξιακή τροχιά για την Ελλάδα και μετά το 2025 – Τι προβλέπει για το 2027