• Media

    «Άγριες Μέλισσες» spoiler: Νύχτα πάθους για Ελένη και Κυπραίο – Ανατροπή με την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας

    • NewsRoom


    Ραγδαίες εξελίξεις στο 60ο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών», που θα παρακολουθήσουμε απόψε στις 22:45 στον ΑΝΤ1!

    Η Ελένη, οργισμένη από τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, του ζητάει να μείνει μακριά της, αφήνοντάς τον βαθιά πληγωμένο.

    Στο χωριό, κανείς δεν δείχνει να πιστεύει την ιστορία που κατέθεσε ο Μελέτης και ο Κυπραίος, ενώ όλοι αρχίζουν πλέον να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον μυστηριώδη ξένο που ακούει στο όνομα Θωμάς Κυπραίος.

    Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος παίρνει με το έτσι θέλω την Ασημίνα απ’ το πατρικό της, ενώ αποφασίζει να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να αλλάξει γνώμη στο γιο της ή οι σχέσεις του Νικηφόρου με την οικογένειά του θα διαταραχθούν οριστικά;

    Από την άλλη, ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Θεοδοσία διαβάλλει την Ελένη στους συγχωριανούς τους και συγκρούεται έντονα μαζί της.

    Η Ελένη μαθαίνει για τον τσακωμό της Ασημίνας και της Μυρσίνης και αποφασίζει να την γλυτώσει από τα χέρια των Σεβαστών.

    Την ίδια στιγμή, ο Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα.

    Δείτε το trailer:

    «Άγριες Μέλισσες» Spoiler

    Μάλιστα, μέσα από το «Πρωινό», δόθηκαν νέα spoiler για τις εξελίξεις που θα δούμε στη συνέχεια και αναμένεται να σοκάρουν!

    Σύμφωνα με το MyTv, η Ελένη και ο Κυπραίος θα ενδώσουν σε μια νύχτα πάθους -παρ’ όλο που η Ελένη συλλαμβάνεται- δίνοντας άλλη τροπή στη σχέση τους.

    Η Ελένη βρίσκεται και πάλι ανάμεσα σε δύο άντρες, καθώς η Θεοδοσία χάνει το παιδί που κυοφορεί και έτσι «απελευθερώνει» τον Λάμπρο, ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος να ζήσει τον έρωτά του με την Ελένη.

    Μπορεί η Θεοδοσία να μην είναι πια έγκυος, ωστόσο αρχίζουν να φαίνονται τα σημάδια της εγκυμοσύνης της Δρόσως αλλάζοντας και πάλι τα δεδομένα.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ