• Media

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Έρχεται και άλλος θάνατος στη σειρά (video)

    • NewsRoom


    Η μία απώλεια διαδέχεται την άλλη στο Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες.

    Μετά τον Κλεομένη, τη Θεοδοσία και τον Κυπραίο, ακόμα ένας ήρωας θα χάσει τη ζωή του, που συνδέεται για ακόμα μια φορά με τη Λενιώ.

    Όπως αναφέρουν τα spoilers που κυκλοφορούν, πρόκειται για τη συγκρατούμενη της Λενιώς, την Φωτεινή, την οποία ενσαρκώνει η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

    Η Λενιώ θα προσπαθήσει να αποδράσει και η Φωτεινή θα την βοηθήσει. Την ώρα της απόδρασης γίνεται μια μεγάλη συμπλοκή, πέφτουν πυροβολισμοί και η Φωτεινή χάνει τη ζωή της.

    Η Λενιώ φεύγει και στη διαδρομή γίνεται ένα φοβερό τροχαίο που θα αλλάξει τα δεδομένα, καθώς σώζει τη ζωή της κόρης μιας υπουργού. Χάρη σε αυτή την πράξη της, η ποινή της μειώνεται, τα ισόβια αλλάζουν και γίνονται μόλις 5 χρόνια.

    Τι θα δούμε απόψε;

    Επεισόδιο 22

    Η Ελένη υπομένει σιωπηλά τα βασανιστήρια του Βόσκαρη, ενώ ταυτόχρονα παλεύει με τις ενοχές της για τα τελευταία τραγικά γεγονότα.

    Ο Νικηφόρος ζητάει από τον Λάμπρο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συμμετέχει κι αυτός στον Συνεταιρισμό, μ’ όλη την περιουσία των Σεβαστών.

    Στην Αθήνα, η Δρόσω γνωρίζει τον Τάκη, έναν λαϊκό μουσικό που τη φλερτάρει ανοιχτά.

    Ο Παναγιώτης αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προκόπη πως σχεδιάζει να φύγει μετανάστης στην Αμερική. Η Βιολέτα επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στην κλινική και συνειδητοποιεί πόσο ανησυχητική είναι η κατάστασή του.

    Κι ενώ οι δύο σύμμαχοι του Δούκα στήνουν την πρώτη παγίδα στον Νικηφόρο, ο Δούκας στήνει τη δική του παγίδα στη Μυρσίνη.

    Δείτε το trailer:

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ