Μπορεί να συμμετείχε σε λίγα επεισόδια, ωστόσο, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος αποκάλυψε ότι πρόκειται να επιστρέψει στις Άγριες Μέλισσες.
Στην αγαπημένη σειρά, ο Γιάννος χρεώθηκε τη δολοφονία του Σέργιου από τις αδελφές Σταμίρη, αλλά δεν τις κατέδωσε στον Δούκα ούτε την τελευταία στιγμή, πριν τον δολοφονήσουν.
Το φάντασμά του, όμως, στοίχειωσε πολλούς. Έτσι ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε ότι επιστρέφει – και όχι σε φλας μπακ σκηνή.
«Θα εμφανιστώ στις Άγριες Μέλισσες ως φάντασμα πάλι, όχι σε φλας μπακ σκηνή. Αφορά κάτι εμένα και τα τρία κορίτσια. Ακόμα δεν θα μάθουμε ποιος ήταν αυτός που με έβγαλε από τη μέση.
Νομίζω, όμως, ότι φέτος κάτι θα συμβεί. Δεν μπορεί να περιμένει ο κόσμος για του χρόνου», δήλωσε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=VCscMLv67-I
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεοδωρικάκος: Το υπ. Ανάπτυξης στηρίζει με €22 εκατ. την επένδυση της METLEN στον Βόλο
- Ουκρανία: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι κατέρριψε ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-35
- Θεσσαλονίκη: Χωρίς προβλήματα η έξοδος των εκδρομέων του Αγίου Πνεύματος προς Χαλκιδική, Πιερία
- Κικίλιας από Κέρκυρα: «Έργα λιμενικών υποδομών και αφαλάτωσης στα νησιά του Ιονίου με ρυθμούς που απαιτεί η κοινωνία»
