• Media

    Άγριες Μέλισσες: Πότε επιστρέφει η αγαπημένη σειρά με νέα επεισόδια

    • NewsRoom


    Σε καραντίνα εξακολουθεί να βρίσκεται η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, ωστόσο τα επόμενα επεισόδια αναμένεται να εκτοξεύσουν το ενδιαφέρον στα ύψη.

    Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, προβάλλεται όλη η συναρπαστική ιστορία των αδελφών Σταμίρη από την αρχή. Πριν όμως μερικές ημέρες, οι πρωταγωνιστές προανήγγειλαν την επιστροφή της σειράς με νέα επεισόδια.

    Στη φωτογραφία που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram, η Λενιώ, ο παπα-Γρηγόρης και ο Προκόπης, ο κουρέας, ποζάρουν χαμογελαστοί με τη λεζάντα να αναφέρει:

    «Επιστρέφουν σύντομα και η χαρά τους δεν περιγράφεται».

    Παρ’ όλα αυτά, πλέον η συγκεκριμένη ανάρτηση για άγνωστους λόγους έχει διαγραφεί.

    Το post πριν διαγραφεί:

    Αν και δημοσιεύματα ήθελαν τη σειρά να επιστρέφει με νέα επεισόδια στις 7 Απριλίου, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς τα γυρίσματα έχουν σταματήσει, ενώ σύμφωνα με τον Γιάννη Στάνκογλου, είναι έτοιμα μόλις 6-7 επεισόδια.

    Σύμφωνα με την εκπομπή Μεσημέρι Yes στο Open:

    «Έχει γίνει ένα ολόκληρο θέμα τις τελευταίες ημέρες, το οποίο ξεκίνησε μετά από ανάρτηση φωτογραφιών των πρωταγωνιστών της σειράς του ΑΝΤ1 στα social media που έγραφαν από κάτω ότι ‘επιστρέφουμε σε λίγο, δεν θα υπάρξει πολύς χρόνος μέχρι να ξαναβγούμε στον αέρα’. Αυτό πυροδότησε μια σειρά από αντιδράσεις και μια παραφιλολογία ότι η σειρά οσονούπω έρχεται στους δέκτες μας ξανά. Αυτό δεν ισχύει…

    Είχε αποφασιστεί η παύση των γυρισμάτων για 15 μέρες, πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Και σύμφωνα με όλα αυτά που μου είπαν οι άνθρωποι της παραγωγής και από τον ΑΝΤ1, εστάλη ένα μέιλ στους συντελεστές των Άγριων Μελισσών που τους παύει γυρίσματα τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Απριλίου.

    Αυτό το δεδομένο δεν πρόκειται να αλλάξει. Για γύρισμα, οι άνθρωποι αυτοί, δεν πρόκειται να μπουν νωρίτερα από τα τέλη Απριλίου, μη σας πω αρχές Μαϊου.

    Και όλα αυτά πάντα με γνώμονα το ποιες θα είναι οι εξελίξεις και τα δεδομένα μέχρι τις αρχές Μαΐου. Υπάρχουν κάποια επεισόδια που έχουν γυριστεί, κάποια είναι ολοκληρωμένα και κάποια ανολοκλήρωτα. Ακόμα και τα ολοκληρωμένα δεν είναι προγραμματισμένο για το πότε θα παίξουν».

    Τι θα δούμε, όμως, στη συνέχεια;

    Η συνέχεια των Άγριων Μελισσών αναμένεται συγκλονιστική, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν…

    Σύμφωνα με πληροφορίες του MYtv, η Δρόσω, μην μπορώντας να κάνει πίσω στο σχέδιο της Ασημίνας για την εγκυμοσύνη, καθώς το βλέπει σαν εξιλέωση προς την προδοσία στην αδελφή της, κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές στο σώμα της. Όμως, όχι για πολύ. Άθελά της, το μυστικό της αποκαλύπτεται σε κάποιον.

    Ωστόσο, η οργή της Ασημίνας για τη Δρόσω γίνεται όλο και πιο έντονη. Η ίδια δείχνει ολοένα και περισσότερο τη σκληρή πλευρά στην αδελφή της, κατηγορώντας την πως τη νύχτα του φόνου πλησίασε τον Σέργιο ερωτικά.

    Εξαπολύει εναντίον της δριμύ κατηγορώ πληγώνοντάς την ακόμη περισσότερο. Η Δρόσω γνωρίζει καλά πως για τους επόμενους μήνες η ζωή της θα είναι δύσκολη, καθώς θα πρέπει να απομακρυνθεί από όλους προκειμένου να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Το σχέδιό τους, όμως, κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Αυτό γιατί στο Διαφάνι φτάνει ένας νεαρός υφασματέμπορας, ο οποίος δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την κοπέλα.

    Αυτό το ενδιαφέρον, μάλιστα, πέφτει στην αντίληψη και της Ρίζως και της προκαλεί έκπληξη.

    Μπορεί να βρεθεί τελικά λύση στο αδιέξοδο της Δρόσως ή τα προβλήματα μόλις τώρα ξεκινούν;



    ΣΧΟΛΙΑ