Τι θα γίνει στις Άγριες Μέλισσες, μετά την πρόταση γάμου του Κυπραίου στη Λενιώ;
Επεισόδιο 71
Ο Κυπραίος, ευτυχισμένος που δέχτηκε η Ελένη να τον παντρευτεί, καταφέρνει να την πείσει να κάνουν έναν κανονικό γάμο, με τους φίλους και την οικογένειά της. Η Μυρσίνη δεν είναι διατεθειμένη να του το κάνει εύκολο και πάει να τον βρει, χωρίς να καταλάβει την Ασημίνα που την ακολουθεί.
Θα αλλάξει γνώμη η Ελένη όταν η Ασημίνα θα τις αποκαλύψει την ερωτική σχέση του Κυπραίου με τη Μυρσίνη; Θα καταλάβουν οι αδερφές Σταμίρη πόσο κινδυνεύουν, αυτές και τα μυστικά τους, από τον Κυπραίο;
Ο Τόλλιας αποκτάει όλο και μεγαλύτερη οικειότητα με την Ουρανία, ενώ ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος να την κερδίσει πάλι κι επιστρέφει στο σπίτι τους, με το ζόρι.
Ο Κλεομένης επιστρέφει με την Πηνελόπη από το γαμήλιο ταξίδι και δείχνει την πρόθεσή του να υποστηρίξει τον Κωνσταντή.
Ο Νικηφόρος με τη Δρόσω πηγαίνουν κρυφά στο γυναικολόγο αποφασισμένοι να βάλουν τέρμα σε αυτήν την εγκυμοσύνη, που μπορεί να τους διαλύσει όλους.
Δείτε το trailer:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Interwood – Ξυλεμπορία: Πώληση ακινήτου έναντι €5,2 εκατ.
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Στην Ουγγαρία μεταβαίνει ο υπουργός Οικονομικών – Συνάντηση με Μαγιάρ και Κάρμαν
- OTE: Ομολογιακό δάνειο 100 εκατ. ευρώ με κάλυψη από την Deutsche Telekom
- Χρηματιστήριο: ΕΤΕ, ΕΥΡΩΒ έριξαν τον δείκτη, ιστορικό υψηλό η Coca Cola και η Aktοr των 2,72 δισ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.