• Media

    Άγριες Μέλισσες: Όλα όσα θα δούμε στην συγκλονιστική συνέχεια της σειράς

    • NewsRoom

    «Άγριες Μέλισσες»


    Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένουν οι φαν της σειράς «Άγριες Μέλισσες» την συνταρακτική συνέχεια!

    Διάλειμμα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες κάνει για τις ημέρες των Χριστουγέννων η δημοφιλής σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», κορυφώνοντας την αγωνία των τηλεθεατών της για τις εξελίξεις των νέων επεισοδίων, που θα παρακολουθήσουμε από τη νέα χρονιά. Κι ενώ το κοινό αναμένει να δει την συγκλονιστική συνέχεια επί της οθόνης, έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες για όσα πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς.

    Σύμφωνα με το TV ΕΘΝΟΣ, η Ελένη θα πάρει ξαφνικά μια παράτολμη απόφαση, που θα προκαλέσει την οργή ολόκληρου του χωριού. Παράλληλα, ο Δούκας στρέφεται κατά της αδερφής του, Ανέτ, εκβιάζοντάς την με ένα ένοχο μυστικό από το μακρινό παρελθόν.

    Σημειώνεται ότι ο Κυπραίος έχει μάθει ποιος πραγματικά δολοφόνησε τον Σέργιο και είναι σοκαρισμένος. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος και η Δρόσω έχουν τύψεις για την ερωτική τους συνεύρεση και αποφασίζουν να το ξεχάσουν, παρ’ όλο που η Δρόσω φαίνεται να έχει δυνατά αισθήματα για τον σύζυγο της αδερφής της.

    Ο Δούκας θα έχει μία ακόμη συνάντηση με τον Κυπραίο, ο οποίος τον εκβιάζει για το θάνατο του Γιάννου, προκειμένου να του κλείσει οριστικά το στόμα. Ο Κυπραίος, όμως, κρατάει κρυφά χαρτιά στο μανίκι του.

    Παράλληλα, η Ρίζω ενημερώνει τον Λάμπρο και τον Μιλτιάδη σχετικά με το ευχάριστο νέο της εγκυμοσύνης της Θεοδοσίας. Ο Λάμπρος μοιάζει να απελπίζεται με την εξέλιξη που έχουν πάρει τα πράγματα και δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση.

    Ταυτόχρονα, ο Νέστορας ανακαλύπτει στοιχεία για το παρελθόν του Κυπραίου και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο, με αποτέλεσμα να «στριμώξει» τον Κυπραίο.

    Η Ανέτ δεν εγκαταλείπει την έρευνα για τα χαρτιά του πατέρα της και συνεχίζει το ψάξιμο, με τη βοήθεια της Αγορίτσας. Στη διαδικασία αυτή, οι δύο γυναίκες θα κάνουν μία σημαντική ανακάλυψη.

    Ο Κυπραίος αναγκάζεται να ομολογήσει στον Νέστορα τους λόγους που ήρθε στο Διαφάνι.

    Η Ελένη, σοκαρισμένη από το νέο της εγκυμοσύνης της Θεοδοσίας, ζητάει από τον Λάμπρο να γυρίσει κοντά της και να την ξεχάσει οριστικά.

    Η Ανέτ, σίγουρη πια για την απάτη του Δούκα με την διαθήκη, αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο…

    Ο Λάμπρος αποφασίζει να δεχτεί τους όρους της Θεοδοσίας και να μείνει μακριά απ’ την Ελένη, κάνοντας έτσι μια καινούρια αρχή στο γάμο τους.

    Την ίδια ώρα, ο Δούκας, όχι μόνο δεν παραδέχεται στην Ανέτ πως άλλαξε τη διαθήκη του πατέρα της, αλλά την εκβιάζει και μ’ ένα ένοχο μυστικό της.

    Η Ασημίνα συνεχίζει να δέχεται την οργή και τις προσβολές απ’ τα περισσότερα μέλη της οικογένειας Σεβαστού, ενώ ένας τσακωμός του Νικηφόρου και του Κωνσταντή θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο του Νικηφόρου.

    Η Δρόσω θα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Νικηφόρο, ενώ η απόφαση για την απαλλοτρίωση είναι πλέον οριστική. Όμως, η Ελένη παίρνει ξαφνικά μια παράτολμη απόφαση για τη βιομηχανική ζώνη, που θα προκαλέσει την οργή του Τόλλια, αλλά και ολόκληρου του χωριού.



    ΣΧΟΛΙΑ