Ένα άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε απόψε στις «Άγριες Μέλισσες»
Στο σημερινό επεισόδιο, η τυχαία συνάντηση Ελένης και Κυπραίου μοιάζει σαν να φωτίζει την ψυχή και την καρδιά της Ελένης μετά από καιρό μέσα στις τόσες δύσκολες στιγμές που περνάει.
Η Ασημίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τις ενοχές της μετά τον χωρισμό της με τον Νικηφόρο, ο οποίος έχοντας χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, αποκαλύπτει στον Λάμπρο πως η Ασημίνα διέλυσε τους αρραβώνες τους κι αυτός του προσφέρει καταφύγιο στο σπίτι του.
Εν τω μεταξύ ο Προύσαλης προσπαθεί ακόμα να αποκαλύψει με τη βοήθεια της μητέρας του, τον κλέφτη των βιβλίων του Προκόπη και οι υποψίες πέφτουν πάνω στον Κυπραίο.
Η Πηνελόπη παραδίδει ένα γράμμα της Μυρσίνης στον Νικηφόρο που όταν το διαβάζει τον περιμένει μια ακόμη άσχημη έκπληξη.
Κι ενώ η Ελένη προσφέρει τα χωράφια της προίκα στην Ασημίνα για να τα κάνει ότι θέλει, μια συνάντηση ανάμεσα στον Δούκα και τον Νικηφόρο θα αποβεί μοιραία.
Ένα κομμάτι από το παρελθόν φωτίζεται και μαζί του τα μυστικά που κρατούσαν καλά κρυμμένα μέσα τους, για χρόνια, ο Μιλτιάδης και ο Δούκας.
Δείτε το trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=bOCtnH3TsbM
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Hellenic Train: Αμαξοστοιχία Λάρισα–Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση με ζώο
- Λίβανος: Ξεπέρασαν τους 2.000 οι νεκροί από τις ισραηλινές επιθέσεις
- Διαπραγματεύσεις ΗΠΑ και Ιράν: «Αγκάθι» ο έλεγχος των Στενών του Ορμούζ
- Συνομιλία Μακρόν-Πεζεσκιάν: Το Ιράν πρέπει να αποκαταστήσει την ελευθερία της ναυσιπλοΐας και την ασφάλεια στα Στενά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.