Τρέχουν οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»!
Ο Νέστορας αιφνιδιάζει την Μυρσίνη, μπροστά σε όλους, για την επίσκεψή της στο σπίτι του. Θα αποκαλυφθεί η σχέση της με τον Κυπραίο;
Η Ανέτ είναι αποφασισμένη να μάθει αν ο Δούκας άλλαξε τη διαθήκη του πατέρα τους και μαζί με την Αγορίτσα προσπαθούν να βρουν τον συμβολαιογράφο που μπορεί να τους αποκαλύψει την αλήθεια.
Ο Κλεομένης δείχνει τις προθέσεις του για την Πηνελόπη και η Μυρσίνη ενθουσιάζεται.
Η ζωή του Μιλτιάδη βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς, έρχεται στα χέρια με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη για τη Βιολέτα.
Ο Κυπραίος αποφασισμένος να ταρακουνήσει την Ελένη και να την πιέσει να πουλήσει τα χωράφια της, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του με τη βοήθεια του Τόλλια.
Θα καταφέρει να την τρομοκρατήσει; Η Ελένη, καταρρακωμένη από τις αποκαλύψεις του Λάμπρου, θα έρθει αντιμέτωπη με τη μοίρα της.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=ALyftocW4kc
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Piraeus Securities για Safe Bulkers: Αύξηση μερίσματος 20%, ισχυρό πρώτο τρίμηνο και αισιοδοξία για τη ναυλαγορά
- Πρωτιά για την ΟΛΠ: Ανάμεσα σε 41 επιχειρήσεις που έλαβαν το Σήμα Διαφορετικότητας από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής
- Βασίλης Κικίλιας: Αντίπαλός μας τα προβλήματα της κοινωνίας – Η αισιοδοξία μου στηρίζεται στο έργο
- Γεωργιάδης: Το ΠΑΣΟΚ είναι του Δούκα πια, ο Σαμαράς δεν θα κάνει κόμμα, οι «γνήσιοι αριστεροί» της ΕΛΑΣ «ονειρεύονται πώς θα αρπάξουν τα λεφτά των άλλων»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.