Με καταιγιστικό ρυθμό συνεχίζονται οι εξελίξεις στη late night σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες».
Μετά το συγκλονιστικό χθεσινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές θα πρέπει να περιμένουν τώρα έως την Δευτέρα, ώστε να παρακολουθήσουν τη συνέχεια.
Στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δούμε τους έρωτες, ανεκπλήρωτους και μη, τα μυστικά του παρελθόντος, αλλά και το βαρύ φορτίο των τριών αδελφών για τον θάνατο του Σέργιου να οδηγούν σε απρόσμενες εξελίξεις Στο επεισόδιο της Δευτέρας των «Άγριων Μελισσών», που σαρώνουν σε τηλεθέαση, θα παρακολουθήσουμε την Ελένη να σπάει μπροστά στον Λάμπρο και τον Κυπραίο να πιάνει τον δάσκαλο, δείχνοντας να τον προειδοποιεί. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος συγκρούεται με τη μητέρα του για χάρη της Ασημίνας, ενώ η Μυρσίνη του ζητά να μείνει μακριά από τις αδελφές Σταμίρη.
Αναλυτικότερα, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας, ο Λάμπρος πάει στο σπίτι της Ελένης και εκείνη τον αποπαίρνει, ενώ ο Κυπραίος παρακολουθεί τη στιγμή. Ο Θωμάς αποφασίζει να τον πιάσει και του δηλώνει πως δεν θέλει να βλέπει την Ελένη σε αυτή την κατάσταση. Από την άλλη, ο Δούκας θέλει τη μετάθεση του Λάμπρου από το Διαφάνι και φροντίζει να το καταστήσει σαφές στον κοινοτάρχη.
Ο Νικηφόρος συγκρούεται με τη Μυρσίνη, η οποία του ζητά να φύγει από το σπίτι των αδελφών Σταμίρη, ενώ η Ασημίνα του ζητά να είναι πιο ήπιος μαζί της.
Δείτε το τρέιλερ με όλα όσα θα γίνουν στο επεισόδιο της Δευτέρας:
https://www.youtube.com/watch?v=u7vSuvDxCYQ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρόδος: Πέθανε η γυναίκα που ακρωτηριάστηκε μετά το τροχαίο
- Βουλή: Κατατέθηκε το ν/σ για τον έλεγχο άμεσων ξένων επενδύσεων στην ΕΕ
- Μαρινάκης: Φοιτητές που συλλαμβάνονται για αξιόποινες πράξεις στα ΑΕΙ θα χάνουν την ιδιότητά τους για 2 χρόνια
- Ουκρανία: Στο Κίεβο Μακρόν, Στάρμερ, Μερτς – Ζητούν εκεχειρία 30 ημερών
