Τι θα δούμε στο 7ο ανατρεπτικό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών»;
Η κηδεία του Γιάννου βυθίζει το χωριό στο πένθος. Η Δρόσω δεν αντέχει το βάρος της ενοχής και καταρρέει.
Η Μυρσίνη που δεν έχει πειστεί ακόμα για την ενοχή του νεκρού Γιάννου, πιέζει τον Κυπραίο για απαντήσεις.
Το χωριό δεν θέλει τον Λάμπρο για δάσκαλο στο σχολείο, μετά το έγκλημα του αδερφού του και εκείνος σκέφτεται να ζητήσει μετάθεση.
Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον μεταπείσει και ο Λάμπρος βρίσκεται σε δίλλημα, καθώς δε θέλει να αφήσει τον πατέρα του μόνο του.
Ο Νικηφόρος κάνει στην Ασημίνα μια πρόταση που θα την αναστατώσει.
Την ίδια στιγμή ο Δούκας πηγαίνει στο σπίτι της Ελένης για να πάρει την προίκα του γάμου που του ανήκει. Η Ελένη όμως είναι αποφασισμένη να μην παραδοθεί τόσο εύκολα και στέκεται με θάρρος απέναντί του.
Παίρνει το όπλο για να αμυνθεί στην επίθεση του Δούκα. Ποιος θα είναι ο αναπάντεχος σύμμαχος που θα βρεθεί στο πλευρό της;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Σχεδόν τα 2/3 των Βρετανών πιστεύουν πλέον πως το Brexit είχε αρνητικές επιπτώσεις
- Τραμπ κατά Ιταλίας: Επί δεκαετίες τους υπερασπίσαμε, αλλά όταν φτάνει η καθοριστική στιγμή, δεν είναι παρόντες
- Κατάρ: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο στο Ρας Λαφάν – Για τεχνικό πρόβλημα κάνει λόγο η Ντόχα – Πολλοί τραυματίες
- Ζάππειο: Κράτος εν κράτει η διαχείρισή του;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.