• Media

    Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη δέχεται επίθεση από τις γυναίκες του χωριού

    • NewsRoom

    Άγριες Μέλισσες


    Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

    Στα άκρα φθάνουν οι κόντρες που έχουν δημιουργηθεί σε διάφορα μέτωπα στο Διαφάνι, με τον Δούκα να γίνεται ακόμη πιο σκληρός και την Θεοδοσία να ξεκινά την αντεπίθεση απέναντι στην Ελένη.

    Στα «χέρια» Δούκας – Μιλτιάδης

    Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια, η Ανέτ έμαθε την αλήθεια για τη διαθήκη του πατέρα τους και για το γεγονός ότι ο Δούκας έχει εξαπατήσει τον αδελφό τους, Μιλτιάδη. Ο Μιλτιάδης έχοντας μάθει από την Ανέτ για την πλαστή διαθήκη απαιτεί απ’ τον Δούκα να του δώσει όσα του στέρησε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η συζήτηση των δυο αδερφών δεν αργεί να παρεκτραπεί. Τα δύο αδέρφια πιάνονται στα χέρια, με τον Δούκα Σεβαστό να καταλήγει στο πάτωμα, χτυπημένος.

    Η αποκάλυψη αυτού του μεγάλου μυστικού από την Ανέτ θα οδηγήσει τον Δούκα στην απόφαση να τη διώξει από το σπίτι, με αποτέλεσμα εκείνη να μετακομίσει στο σπίτι του Μιλτιάδη. Στο επεισόδιο της Τετάρτης θα δούμε επίσης τον Δούκα να δίνει εντολή να επισπευσθούν οι αρραβώνες της Πηνελόπης και του Κλεομένη, που γίνονται το ίδιο κιόλας βράδυ.

    Περίεργη η συμπεριφορά της Παγώνας

    Παράλληλα, στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε την Παγώνα, τη γυναίκα του κοινοτάρχη να φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι. Ο Τόλλιας είναι ενθουσιασμένος με τον ερχομό της κόρης του. Η ίδια η Παγώνα, ωστόσο, δεν φαίνεται εξίσου ευτυχισμένη και η αλλόκοτη συμπεριφορά της θα φέρει νέα προβλήματα στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

    Το «βρώμικο» παιχνίδι της Θεοδοσίας στην Ελένη

    Από την άλλη, η Θεοδοσία αποφασίζει να εκδικηθεί για την προδοσία του Λάμπρου και της Ελένης, γι’ αυτό και ξεκινά να διαδίδει σε όλο το χωριό ότι η Ελένη προσπάθησε να ξελογιάσει τον άντρα της, Λάμπρο Σεβαστό.

    Έτσι, το κουτσομπολιό έχει ανάψει για τα καλά στο Διαφάνι, με την Ελένη να αναγκάζεται να αποκαλύψει στις αδερφές της πως τα κουτσομπολιά έχουν κάποια βάση. Η Ασημίνα απογοητεύεται απ’ αυτήν την αποκάλυψη και η πρώτη σκιά στις σχέσεις των τριών αδερφών κάνει την εμφάνισή της. Τα προβλήματα, όμως, δεν σταματούν εκεί, καθώς η Ελένη δέχεται την οργή κάποιων γυναικών και τα αποτελέσματα θα είναι απρόβλεπτα.

    Κινδυνεύει ο Κυπραίος

    Την ίδια ώρα, στο επεισόδιο της Τετάρτης στις «Άγριες Μέλισσες«, ο Δούκας ανακαλύπτει πως η Μυρσίνη συνεχίζει να συναντιέται με τον Κυπραίο. Ο μεγαλοκτηματίας, έχοντας κάψει και τον τελευταίο άσσο στο μανίκι του Κυπραίου, βγάζοντας από τη μέση τον βοσκό, που γνώριζε για τη δολοφονία του Γιάννου, αποφασίζει να τελειώνει μαζί του οριστικά.



    ΣΧΟΛΙΑ