• Media

    ACTION 24: Ο Χρήστος Ζαμπούνης έρχεται απόψε στο «ΕQ»

    Ο Χρήστος Ζαμπούνης με την Έλενα Παπαβασιλείου στην εκπομπή «EQ» του ACTION 24


    Η εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου έρχεται και απόψε το βράδυ στις 21:00 με νέο επεισόδιο αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24.

    Η δημοσιογραφική εκπομπή του ACTION 24 φιλοξενεί κάθε εβδομάδα έναν καλεσμένο από όλο το φάσμα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής, ο οποίος υποβάλλεται σε μια διαφορετική συνέντευξη. Απόψε στο στούντιο του «EQ» έρχεται ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Χρήστος Ζαμπούνης.

    Ο Χρήστος Ζαμπούνης αναλύει τις επιπτώσεις από το πρόσφατο photogate στην βρετανική βασιλική οικογένεια, μιλάει για τον φεμινισμό, τις κατακτήσεις του κινήματος Me Too και εκφράζει έντονα την αντίθεση του με την woke κουλτούρα. Επίσης, συζητά με την Έλενα Παπαβασιλείου για το διαδικτυακό σαβουάρ βιβρ ενώ εξηγεί τον λόγο που λατρεύει τον ΠΑΟΚ αλλά και γιατί μετάνιωσε που έγραψε την αυτοβιογραφία του.

    Μέσα από τον διάλογο, η εκπομπή «EQ» του ACTION 24 έρχεται αύριο το βράδυ όπως και κάθε Τετάρτη στις 21:00 για να παράξει μια πολυθεματική προσέγγιση, πάνω σε ζητήματα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά.

    Στη συνέχεια, διευρύνει την αναζήτηση αυτή παρουσιάζοντας μέσα από βίντεο-ρεπορτάζ, στοιχεία για την ελληνική, ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια κοινότητα. Τελικός στόχος κάθε επεισοδίου, είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση θεμάτων που μας αφορούν όλους.

    Γιατί σε έναν κόσμο «AI» χρειάζεται και λίγο παραπάνω «EQ»

    Αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24

    Διαβάστε επίσης:

    ACTION 24: Ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Μάρα Δαρμουσλή και ο Γιώργος Αρχιμανδρίτης έρχονται στο «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ»

    ACTION 24: Απόψε στην εκπομπή «EQ» ο Γιώργος Μπαμπινιώτης

    ACTION 24: Το ACTION STORY έρχεται απόψε τα μεσάνυχτα με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στις γυναίκες



    ΣΧΟΛΙΑ