• Media

    ACTION 24: Καθήλωσε ο τελικός Ρεάλ- Μπαρτσελόνα για το Σούπερ Καπ Ισπανίας

    • NewsRoom
    Action 24


    Το τηλεοπτικό κοινό συντονίστηκε για άλλη μια φορά στη συχνότητα του ACTION 24 για την σπουδαία αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης έναντι στην Μπαρτσελόνα στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας.

    Συγκεκριμένα, την τιτανομαχία των αστέρων που συγκρούστηκαν το βράδυ της Κυριακής παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 450 χιλιάδες τηλεθεατές από τις τηλεοράσεις, τους υπολογιστές και τα κινητά τους!

    Είναι χαρακτηριστικό ότι το ματς του τελικού του Ισπανικού ποδοσφαίρου παρακολούθησαν από τους δέκτες τους μέχρι και το 5,6% του ανδρικού κοινού ηλικίας άνω των 55 ετών στην Αττική.

    Η αθλητική δράση όμως δεν σταματάει εδώ, καθώς το ACTION 24 φέρνει καθημερινά στους δέκτες σας κορυφαίες αθλητικές μεταδόσεις όπως τη Super League 2, το Carabao Cup, το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α’ εθνικής γυναικών, την Elite League και το Γαλλικό Κύπελλο.

    Παράλληλα με το νέο πρόγραμμά του, το ACTION 24 ενισχύει το ενημερωτικό του προφίλ και το χαρακτήρα του, με εκπομπές και ονόματα που θα συζητηθούν, τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία.

    Μείνετε συντονισμένοι! ACTION 24. Τα αθλητικά σε πρώτο πλάνο!

    Διαβάστε επίσης:

    Το Carabao Cup παίζει μπάλα στο ACTION 24 και τον Δεκέμβριο!

    Ο Μιχάλης Ιγνατίου στο ACTION 24

    Οι κορυφαίες αθλητικές εκπομπές παίζουν μπάλα μόνο στο ACTION 24



    ΣΧΟΛΙΑ