• Media

    «8 Λέξεις»: Μέχρι πότε θα βλέπουμε νέα επεισόδια

    Ανδρέας Γεωργίου και Ειρήνη Καραγεώργη


    «Πάγωσαν» τα γυρίσματα της δραματικής σειράς του Alpha, «8 Λέξεις», μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της ασθένειας του COVID-19.

    Τις τελευταίες ημέρες ο ΣΚΑΪ, όπως όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν προσαρμόσει το πρόγραμμά τους ανάλογα με τις εξελίξεις.

    Οι «8 Λέξεις» εξακολουθούν να προβάλλονται καθημερινά με νέα επεισόδια, με τη διαφορά ότι μειώνονται τα επεισόδια από δύο σε ένα, ενώ προστίθεται και η Παρασκευή στις ημέρες προβολής της.

    Παράλληλα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει επεκταθεί και ολοκληρώνεται στις 21:30 με τις «8 Λέξεις» να ξεκινούν αμέσως μετά.

    Την ανακοίνωση έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram:

    «Σταματήσαμε τα γυρίσματα προσωρινά μέχρι να γίνουν οι συνθήκες ασφαλείς. Συμβάλουμε στην προσπάθεια για την προστασία της υγείας των συνανθρώπων μας. Προς το παρόν θα τηρήσουμε το τηλεοπτικό μας ραντεβού, με την διαφορά ότι μέχρι να επιστρέψουμε όλοι στην κανονικότητα μας θα προβάλλονται μονά καινούργια επεισόδια».

    Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν έτοιμα συνολικά 10 επεισόδια, αρκετά για να παρακολουθούμε μέχρι και τις 2 Απριλίου.

    Σημειώνεται ότι σταμάτησε η σειρά «Θα Γίνει της Πολυκατοικίας», ενώ το «My Style Rocks» ολοκληρώνεται απόψε, Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 22:30 με το τελευταίο Gala.



    ΣΧΟΛΙΑ