• LIFE&STYLE

    Με τι καιρό θα σουβλίσουμε τον οβελία


    Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για την Κυριακή του Πάσχα, τη Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη του Πάσχα. Διαβάστε με τι καιρό θα σουβλίσουμε το καθιερωμένο αρνί (ή κατσίκι ανάλογα τα γούστα). Καλό Πάσχα!

    Την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι καλός σε όλη τη χώρα, με αραιές νεφώσεις, υγρασία και ζέστη και τη θερμοκρασία να φτάνει στη Βόρειο Ελλάδα τους 24 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά τους 27 βαθμούς και στην Κρήτη τους 29 βαθμούς. Ο καιρός θα είναι απόλυτα ευνοϊκός για το καθιερωμένο σούβλισμα του οβελία και θα θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι παρά άνοιξη.

    Ωστόσο, από τη Δευτέρα του Πάσχα το σκηνικό του καιρού αλλάζει καθώς αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, που από το απόγευμα στα δυτικά πιθανόν να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί με ισχύ 3 με 5 μποφόρ, που σταδιακά στα νότια θα γίνουν νότιοι τοπικά με ισχύ 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς ισχύος 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα μειωθεί βαθμιαία από τα βορειοδυτικά.

    Την Τρίτη του Πάσχα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς ισχυρές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ στα δυτικά. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν μεταβλητοί με ισχύ 3 με 4 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί με ισχύ 4 με 6 μποφόρ και στα νότια τοπικά με ισχύ 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/de-fantazeste-pos-ine-simera-o-iisous-apo-ti-nazaret-photo/41841

    http://www.mononews.gr/ekpliktikes-prosfores-ke-afto-to-pascha-apo-tin-cosmote/41846

    http://www.mononews.gr/to-schedio-tou-pinterest-gia-na-kataktisi-ton-kosmo/41700



    ΣΧΟΛΙΑ