Απόψε στις 22:50 στο MEGA, το επόμενο συγκλονιστικό επεισόδιο της δραματικής σειράς Μαύρο Ρόδο, ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα βιώσουν τις πρώτες ρομαντικές στιγμές τους, με θέα τη θάλασσα.
Τι θα δούμε στο επεισόδιο 67
Ο Βίκος προσπαθεί να διαλύσει τις υποψίες της Κύρας. Εκείνη όμως δεν πείθεται και επισκέπτεται στα γραφεία της αστυνομίας τον Δαμαλά. Ο Βίκος χρηματίζει τον Δαμάλα, αλλά ταυτόχρονα σχεδιάζει να τον σκοτώσει.
Η Κασσιανή τόσο από φόβο όσο και από εκδικητικότητα δεν επιτρέπει στη Φιλαρέτη να φύγει από το μοναστήρι.
Η Γιάννα ξαναέρχεται κοντά με τον Σαράντο και προσπαθώντας να τον βοηθήσει αναγκάζει τους γονείς της να της αποκαλύψουν το φοβερό μυστικό του Γεράσιμου.

Ο Θέμης αναθέτει στον Πέτρο την μελέτη αξιοποίησης των κτημάτων του μοναστηριού. Η εμμονή της Αλεξίας με τον Βίκο δεν υποχωρεί.
Ο Πέτρος πηγαίνει την Ελισάβετ στην παραλία για να δει για πρώτη φορά τη θάλασσα μετά από πάρα πολλά χρόνια.
Δείτε το trailer:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελλάκτωρ: «Πράσινο φως» για τη Μαρίνα Αλίμου – Ξεκινούν το φθινόπωρο οι εργασίες
- Πώς απαντούν Ψάλτης, Μεγάλου, Μυλωνάς, Καραβίας στην «εισβολή» της Revolut στην Ελλάδα
- Nóema: Ανακοινώθηκε ο νικητής του πρώτου βραβείου χειροτεχνίας πρωτοβουλία Μαρέβας Μητσοτάκη
- Πώς ο Γιώργος Περιστέρης οδήγησε την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ να βρει 659 εκατ. ευρώ από τα ξένα funds σε… μισή ώρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.