Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA Μαύρο Ρόδο.
Στο επεισόδιο 103, η Ελισάβετ είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η Αλεξία με τον Γεράσιμο προσπαθούν να τη συνεφέρουν.
Ένας αστυνομικός εμφανίζεται στο μαγαζί του Θέμη και του ζητά να προσέλθει στο τμήμα. Ακόμα ένας αναζητά τη Θάλεια. Η Γιάννα φεύγει με τον Σαράντο για την Τρίπολη. Δεν γνωρίζει όμως πώς το ίδιο κανονίζει και ο Σταυρίνος με την Τασούλα.
Ο Πέτρος αδημονεί να μιλήσει με την Αλεξία και να μάθει τι συμβαίνει στο μοναστήρι. Εκείνη δεν απαντά στα τηλεφωνήματά του.
Η Κασσιανή τοποθετεί, με τη βοήθεια του Μπόγρη, μία κάμερα στο κελί της Αυξεντίας. Θα έχει, έτσι, εικόνα της στιχομυθίας της με τη Φιλαρέτη, σχετικά με τα οστά του Διακοσάββα.
Η βουλευτής Ντέπυ Φλογαΐτη Ζαμάνου εμφανίζεται έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση, προσφέροντας στον Καστρινό βοήθεια. Με τι αντάλλαγμα όμως;
Ο Βίκος, με το όπλο του γεμάτο σφαίρες, χτυπά το κουδούνι της Κύρας.
Δείτε το trailer:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έλια Πορταλάκη: Ποια είναι η γυναίκα, που «ξεκλειδώνει» τον κόσμο του Οίκου Sotheby’s στην Ελλάδα
- Λάτσιο: Συμφωνία 20,5 εκατ. ευρώ με την Polymarket και το «παράθυρο» για νέα έσοδα στην Ευρώπη
- Οι Έλληνες εφοπλιστές – πρωταγωνιστές των γηπέδων
- Ο φόβος της 7ης Μαΐου για τον ΚΜ, γιατί ο Μακρόν θυμήθηκε τον Παπασταύρου, το alter ego του Πιέρρ κι ένα αποκλειστικό για την απονομή Δικαιοσύνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.