• LIFE&STYLE

    Μάθετε το μυστικό ενός 29χρονου δισεκατομμυριούχου

    • NewsRoom
    Walmart


    Για αρκετά χρόνια η Christy Walton, η χήρα του Walmart, θεωρούνταν η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο. Στις τάξεις των πλουσίων κυκλοφορούσε η φήμη ότι η κα Walton είχε κληρονομήσει το μεγαλύτερο μέρος από την τεράστια περιουσία του συζύγου της (ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρείας λιανικής πώλησης στον κόσμο, Wal Mart Stores), όταν αυτός έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα πριν από δέκα χρόνια. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που δημοσιεύθηκαν από το ειδησιογραφικό πρακτορείο Bloomberg, o αείμνηστος Walton άφησε $17 δις από την περιουσία του για φιλανθρωπικούς σκοπούς, το ένα τρίτο το κληρονόμησε ο γιος του Lucas και τα υπόλοιπα η σύζυγός του.

    Σύμφωνα να εκτιμήσεις τα οικονομικά της Christy Walton έχουν μειωθεί από $ 32 δισεκατομμύρια σε $ 5 δισεκατομμύρια. Αλλά ακόμη και το Bloomberg κάνει χιούμορ αναφέροντας την κα Walton ως μια απλή μονοψήφια δισεκατομμυριούχο.

    06-lukas-walton.w245.h368

    Τι γνωρίζουμε όμως για τον 29χρονο Lucas;

    O νεαρός Lucas όταν ήταν μόλις 3 ετών, όταν του διαγνώστηκε μια σπάνια μορφή καρκίνου του νεφρού που γρήγορα εξαπλώθηκε στους πνεύμονές του. Σε μια συνέντευξή του το 2008, η Christy Walton, αναφέρει ότι η θεαματική ανάρρωση του γιου της οφείλεται σε μια δίαιτα από φυτά και βότανα, με όλα τα λαχανικά να προέρχονται από τον κήπο της οικογένειας.



    ΣΧΟΛΙΑ