Το ταξίδι στο MasterChef 4 ήρθε στο τέλος του για την Ντέμη στο χθεσινό επεισόδιο, καθώς ο Τζον κατάφερε να επικρατήσει απέναντί της στη δοκιμασία αποχώρησης.
Όπως είχε συμβεί και με την Κατερίνα, έτσι και η Ντέμη, φεύγοντας από το MasterChef, έγραψε ένα γράμμα για τους συμπαίκτες της, το οποίο, μάλιστα, ζήτησε από τον Δημήτρη Μπέλλο να διαβάσει σε όλους.
Αν και γενικά είχε καλά λόγια να πει για όλους, δεν είχε κάτι να πει στον Γιώργο.
Βέβαια, ο Γιώργος ήταν εκείνος που παραχώρησε την κάρτα ασυλίας στην Μαρία, την οποία και έσωσε από την διαδικασία της δοκιμασίας, κάτι που έφερε πολλές αντιδράσεις.
Ακολουθεί το γράμμα της Ντέμης:
«Παιδιά πάω στο μαγαζί για να ετοιμάσω πράγματα. Χαρείτε για μένα, γυρίζω στο κορίτσι μου. Σας περιμένω έξω όλους.
Διονύση, χαμογέλα, πάω να πάρω τηλέφωνο τον Κώστα να τρέξουμε το πρότζεκτ. Έχεις τα σχέδια για το μαγαζί, δούλεψέ τα. Ό,τι έχω στο ψυγείο και τα συρτάρια μου, είναι δικό σου. Μοίρασέ το, όπως θες. Έχει και σοκοφρέτες στο δωμάτιό μου.
Μπέλλο, περιμένω τη σουίτα, ξέρεις πόσο ψηλά σε έχω όχι μόνο σαν μάγειρα, περιμένω να σε δω εκεί που σου αξίζει.
Μαριάννα, έχω αφήσει το αφρόλουτρό μου, σε περιμένω έξω και σε ευχαριστώ για όλα.
Μαρλέν, έχεις πάρει το γράμμα σου. Κράτα το για σένα και κάνε με περήφανη.
Μαρία, ο Μπέλλος και τα μάτια σου.
Σταυρή, ελπίζω να σε βγάλει γυναίκα. Αστειεύομαι. Μπορεί να είσαι λίγο κόπανος, αλλά μαγειρεύεις με την ψυχή σου. Καλή επιτυχία.
Σταύρο, θα φροντίσω να σε φέρω σε επαφή με μια φίλη στιλίστρια γιατί δεν είναι κατάσταση αυτή.
Τζον, μπράβο για όλα, να προσέχεις την κουζίνα του σπιτιού.
Γιώργο, όλα καλά;!
ΥΓ: Φάτε τίποτα λαχανικά και όσπρια στο σπίτι. Τέρατα! Σας νοιάζομαι ξεχωριστά και μοναδικά έναν έναν από εσάς. In vegan we trust»!
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Απώλειες 1,5% για τον DAX εν μέσω αβεβαιότητας για τις συζητήσεις για τον πόλεμο στο Ιράν
- Στέφανος Γκίκας: Ενισχύουμε συνεχώς τα πεδία συνεργασίας μας και ανταλλαγής εμπειριών και τεχνογνωσίας, με την Ν. Κορέα
- Ζελένσκι στο Reuters: Οι ΗΠΑ συνδέουν τις εγγυήσεις ασφαλείας με παραχώρηση του Ντονμπάς στη Ρωσία
- Μαρκ Ρούτε: Είναι γνωστή εδώ και χρόνια η συνεργασία του Ιράν με ΗΠΑ, Κίνα και Βόρεια Κορέα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.