• LIFE&STYLE

    MasterChef: Σταυρής Γεωργίου vs Σταύρος Βαρθαλίτης – Ποιος θα επικρατήσει; (video)

    • NewsRoom

    Σταυρής Γεωργίου vs Σταύρος Βαρθαλίτης


    Συναισθηματικά φορτισμένοι, αλλά και οπλισμένοι με αποφασιστικότητα και πείσμα, οι τέσσερις φιναλίστ του MasterChef 4 έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να καταφέρουν να ξεχωρίσουν και να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

    Ο πρώτος παίκτης που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό ήταν ο Σταυρής, ο οποίος είχε το καλύτερο πιάτο από τους τέσσερις, ενώ πρώτος αποχωρήσαντας ήταν ο Τζον.

    Με δάκρυα στα μάτια, ο Τζον αγκάλιασε τον Σταυρή και δήλωσε χαρούμενος για τον συμπαίκτη του.

    Στην επόμενη δοκιμασία, μαγείρεψαν και πάλι η Μαρία και ο Σταύρος, με τον τελευταίο να παίρνει τη νίκη, επιβεβαιώνοντας τα spoiler που ήθελαν τους δύο Σταύρους στον μεγάλο τελικό του MasterChef 4.

    Στενοχωρημένη η Μαρία που δεν κατάφερε να επικρατήσει και να βρεθεί κοντά στο έπαθλο, στάθηκε μπροστά στους κριτές, οι οποίοι την εκθείασαν για τις ικανότητές της για ακόμα μια φορά, με τον Πάνο Ιωαννίδη να της κάνει, μάλιστα, πρόταση για συνεργασία.

    «Διέψευσε και εμάς τους ίδιους κατά πολλές θέσεις», σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για την πρόβλεψη που έκαναν οι κριτές για την απόδοσή της Μαρίας στο παιχνίδι.

    «Νιώθω υπέροχα, νιώθω δικαιωμένος», ανέφερε από την μεριά του, ο Σταύρος Βαρθαλίτης στην ανακοίνωση του αποτελέσματος.

    Απόψε, μια ανάσα πριν τον τελικό, θα δούμε τον Σταύρο και τον Σταυρή να μάχονται στις πρώτες απαιτητικές δοκιμασίες που τους έχουν ετοιμάσει οι κριτές.

    Ποιος θα αναδειχθεί MasterChef;

    Δείτε βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ