Μετά τις μαγειρικές σκυταλοδρομίες στις οποίες δοκιμάστηκαν η τεχνική και η ταχύτητα των επίδοξων MasterChef, ήρθε η ώρα να αποχωρήσει κάποιος από τον διαγωνισμό.
Από την πρώτη κιόλας σκυταλοδρομία, η ομάδα του Σταύρου δημιούργησε τα πιο εντυωσιακά και γευστικά πιάτα με αποτέλεσμα να κερδίσει το έπαθλο της ημέρας και να εξασφαλίσει την παραμονή όλων των παικτών στο MasterChef.
Η κόκκινη ομάδα του Ηλία και η πράσινη του Ηρακλή αναμετρήθηκαν εκ νέου με την τελευταία ομάδα να επικρατεί και να παίρνει την ασυλία.
Έπειτα από επιλογή του αρχηγού Ηλία, ο Γιώργος Λασκαρίδης είναι ο πρώτος υποψήφιος, ενώ απόψε θα μάθουμε τον δεύτερο υποψήφιο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Θεοχάρη Βιγκλάκη.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου από το ριάλιτι μαγειρικής του Star αποχωρεί ο Θεοχάρης.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σαββίδης: «Ναι» στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών – Στόχος περισσότερα έσοδα
- Τραμπ: Θα δεχτεί ξανά τις δημοσιογράφους που απέκλεισε μόνο αν ακυρωθεί η απόφαση από δικαστήριο
- Microsoft: 268 απολύσεις στην Xbox
- Γεωργιάδης: Διαψεύδει σύνδεσή του με κλινική πλασμαφαίρεσης – Προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.