• LIFE&STYLE

    MasterChef spoiler: Επιστρέφει απόψε η Μαργαρίτα στο παιχνίδι; (video)

    • NewsRoom

    Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποχαιρετά τους κριτές του MasterChef


    Μια από τις πιο συγκινητικές και αναπάντεχες αποχωρήσεις είδαμε το Σάββατο στο MasterChef, καθώς από το ριάλιτι μαγειρικής έφυγε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

    Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπητές και ταλαντούχες παίκτριες του φετινού MasterChef, που αν και αποτέλεσε τεράστιο φαβορί για τη νίκη, ένα κέλυφος σοκολάτας στάθηκε εμπόδιο στην ολοκλήρωση του πιάτου της με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της.

    Η Μαργαρίτα, η οποία έχει γοητεύσει κριτές και τηλεθεατές -όπως φαίνεται και από την αποθέωση που δέχεται καθημερινά μέσα από το Twitter- ενδεχομένως να μην μένει για πολύ ακόμα εκτός παιχνιδιού, καθώς απόψε στο STAR, 12 παίκτες επιστρέφουν για να διεκδικήσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο MasterChef.

    Ήδη έχουν διαρρεύσει τρία ονόματα που φαίνεται ότι επανέρχονται στον διαγωνισμό. Ο λόγος για τη Μαρίνα, τον Ιωάννη και τον Αλέξανδρο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day, όλα δείχνουν πως η τέταρτη παίκτρια που θα επιστρέψει δεν είναι άλλη από τη Μαργαρίτα, ικανοποιώντας έτσι τους θαυμαστές της, πολλοί εκ των οποίων «απείλησαν» ότι δεν πρόκειται να δουν ξανά το MasterChef σε περίπτωση αποχώρησής της.

    Αναμένεται να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες…

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Απειλεί με αποχώρηση ο Μπόγδανος; (video)

    Άγριες Μέλισσες: Μια δυσάρεστη είδηση τους ενώνει σαν μια γροθιά – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 12-15/4

    Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Κώστας Σπυρόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ