ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ορισμένοι αποχωρίσαντες από το MasterChef, κατά την έξοδό τους είχαν κάνει λόγο για ζευγάρια μέσα στο σπίτι εκτός του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη.
Ρεπορτάζ στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να έρχονται πιο κοντά ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μάρλεν Γρυντάκη.
Ο Σταύρος παρόλο που στην αρχή τον βλέπαμε κάπως απόμακρο και διστακτικό, όσο περνούν οι μέρες αφήνει τη Μάρλεν να τον πλησιάζει όλο και περισσότερο.
Άνθρωποι που έζησαν το ειδύλλιο από κοντά στο MasterChef 4, αποκάλυψαν ότι Σταύρος και Μάρλεν προσπάθησαν να κρατήσουν ένα χαμηλό προφίλ μπροστά στις κάμερες, ώστε να μη δώσουν δικαιώματα για σχόλια, όμως οι κάμερες αποχωρούσαν από το σπίτι του MasterChef 4, οι δυο τους περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί.
Δείτε το ρεπορτάζ:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός Υποχωρεί εν αναμονή των στοιχείων για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ
- Ζαχαράκη: Αύριο αρχίζουν αύριο οι ηλεκτρονικές εγγραφές των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών από 28 έως 31/8
- Δημήτρης Κόκοτας: Την Παρασκευή στην Αγία Βαρβάρα η κηδεία του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.