array(0) {
}
        
    
Menu
0.45%
Τζίρος: 201.39 εκατ.

ΗΠΑ: Αιματηρή επίθεση έξω από εβραϊκό μουσείο – Νεκροί 2 υπάλληλοι της ισραηλινής πρεσβείας

Life & Style

MasterChef: Ποιοι είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση; (video)

Comments

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, η Κατερίνα, με την επιλογή της να μην παρουσιάσει πιάτο μπροστά στους κριτές στο Τεστ Δημιουργικότητας, αποτελεί την πρώτη υποψήφια για αποχώρηση.

Ποιοι θα είναι όμως οι υπόλοιποι τρεις υποψήφιοι;

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση θα παλέψουν για να κερδίσουν την παραμονή τους στο MasterChef 4, μαγειρεύοντας ένα πιάτο αντιγραφής με κοκοράκι.

Για κάποιους θα είναι τα τελευταία λεπτά, που θα μαγειρέψουν για τους 3 κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η αγωνία στα μάτια των υποψήφιων, σε συνδυασμό με τη θέλησή τους, θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα.

Οι κανόνες όμως είναι κανόνες και ένας ή μία, θα πρέπει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Το επίπεδο έχει γίνει πλέον αντιληπτό και όλοι γνωρίζουν τις ελάχιστες αδυναμίες στα πιάτα, που έφτιαξαν.

Όταν το αποτέλεσμα κρίνεται στη λεπτομέρεια, οι γνώσεις και η μαγειρική αντίληψη των κριτών έρχονται για να ξεδιαλύνουν το τοπίο. 

Η αποχώρηση ενός εκ των τεσσάρων φέρνει έντονες αντιδράσεις με την επιστροφή των υπόλοιπων στο σπίτι.

Δάκρυα και λέξεις που πληγώνουν, είναι συμπεριφορές που σίγουρα εκείνος ή εκείνη, που αποχώρησε, δεν θα ήθελε να έχουν βγει από κανένα στόμα ποτέ.

  Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΑΔΕ: Έλεγχοι σε μεταβιβάσεις ακινήτων και Airbnb από το 2019 έως και σήμερα
ΗΠΑ: Αιματηρή επίθεση έξω από εβραϊκό μουσείο – Νεκροί 2 υπάλληλοι της ισραηλινής πρεσβείας
Ισχυρός σεισμός 6,1R στην Κρήτη
Europa League: Η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου σήκωσε το τρόπαιο – Νίκησε 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Κ. Μητσοτάκης: Το ενδιαφέρον για το «βραχιολάκι», οι ερωτήσεις και η οδηγία για επιτάχυνση
Αναγέννηση στη Λίμνη Κόμο: Η νέα ζωή μιας εγκαταλελειμμένης βίλας από το Tuckey Design Studio
Αρ. Παντελιάδης για πληθωρισμό: Τα δύσκολα πέρασαν αλλά δεν αποκλείονται εξάρσεις στις τιμές
Τι θα γίνει τώρα σε τράπεζες και Metlen, το παλτό της ACAG, ο ταχύς βηματισμός του Παπαχρήστου, τι θα κάνει η Εθνική Ασφαλιστική, ο ρόλος Παπασταύρου στο νέο deal, το παρασκήνιο με τον Αρεοπαγίτη και η πρόσκληση των Coustas (φωτό)
Επικίνδυνα παιγνίδια και επικίνδυνες σχέσεις
Γιατί Austriacard, Δομική Κρήτης και Space Hellas δεν είπαν την αλήθεια εγκαίρως στους επενδυτές