• LIFE&STYLE

    MasterChef: Ο παίκτης που αποχώρησε, το ωμό αρνί και η κάρτα ασυλίας (video)

    Σωτήρης Κοντιζάς


    Σε μια δοκιμασία που εξελίχθηκε σε «θρίλερ» κλήθηκαν να αντεπεξέλθουν οι τέσσερις υποψήφιοι του MasterChef, στο επεισόδιο της Τρίτης.

    Νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας αναδείχθηκε ο Ιωάννης, ο οποίος είναι πλέον ο νέος κάτοχος της «χρυσής» κάρτας, που του εξασφαλίζει ασυλία, μετά την Κατερίνα.

    Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα χρησιμοποίησε την κάρτα σε προηγούμενο επεισόδιο για να σώσει τον Διονύση, ο οποίος ήταν υποψήφιος για αποχώρηση και τελικά δεν χρειάστηκε να μαγειρέψει και σώθηκε.

    Τα χειρότερα πιάτα, όμως, ετοίμασαν ο Δημοσθένης, ο Ιορδάνης, η Ηλιάνα και η Φωτεινή, οι οποίοι αναμετρήθηκαν εκ νέου για την παραμονή τους στο σπίτι του MasterChef.

    Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν οι τέσσερις υποψήφιοι ήταν αρνί κόντρα, μιλφέιγ από αρσενικό Νάξου και μανιτάρι King Oyster, ένα δύσκολο και απαιτητικό φαγητό που χρειαζόταν συγκέντρωση.

    Η δοκιμασία εξελίχθηκε σε θρίλερ, καθώς δύο από τους παίκτες σέρβιραν στους «σκληρούς» κριτές ωμό αρνί, κάτι που αυτομάτως σημαίνει αποκλεισμός από τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

    Πρώτος που επέστρεψε στο σπίτι έχοντας το καλύτερο πιάτο ήταν ο Δημοσθένης, ενώ ακολούθησε η Φωτεινή, η οποία ετοίμασε ένα καλό πιάτο.

    Τις χειρότερες επιδόσεις είχαν η Ηλιάνα και ο Ιορδάνης (Τζόρνταν), με τους κριτές να έχουν μπροστά τους μια καμπάνα, η οποία έκρυβε ένα κομμάτι από το ωμό αρνί.

    Οι κριτές ρώτησαν τους δύο παίκτες ποιος πιστεύει ότι δεν κατάφερε να ψήσει το κρέας, με την Ηλιάνα να παθαίνει σοκ και να έχει την υποψία ότι είναι δικό της, ωστόσο από την μεριά του ο Ιορδάνης έδειχνε αγχωμένος και υποστήριζε ότι δεν είναι δικό του.

    Όπως αποδείχτηκε στο τέλος μετά από ένα «κυνήγι μαγισσών», ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε ότι το κρέας ήταν του Ιορδάνη, με τον οποίο ήταν ιδιαίτερα σκληρός, καθώς τον ενόχλησε το γεγονός ότι δεν το παραδέχτηκε από την αρχή.

    «Αυτό που θέλω να πω στα παιδιά είναι να δώσουν όλο τους τον εαυτό, να δώσουν τον πραγματικό τους εαυτό και ποτέ να μη χάσουν τον εαυτό τους σε αυτή την υπέροχη λάμψη των αστεριών», δήλωσε ο Ιορδάνης φεύγοντας.

    Δείτε βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ