• LIFE&STYLE

    MasterChef: Ο Κοντιζάς «έκοψε» παίκτη πριν δοκιμάσει το πιάτο του (video)

    • NewsRoom

    Σωτήρης Κοντιζάς


    Ξεκίνησε η φάση των Bootcamp στο MasterChef με τους κριτές να γίνονται ακόμα πιο αυστηροί στην κριτική και την επιλογή τους.

    Έκπληξη, μάλιστα, προκάλεσε η απόφαση του Σωτήρη Κοντιζά να «κόψει» έναν διαγωνιζόμενο προτού δοκιμάσει καν το πιάτο που ετοίμασε.

    Συγκεκριμένα, όταν ήρθε η στιγμή να κρίνει ο κριτής το πιάτο του Παναγιώτη, εκείνος δήλωσε αβέβαιος για το αν επιθυμεί να συνεχίσει στον διαγωνισμό και να μπει στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

    «Αυτό είναι μία δύσκολη ερώτηση, διότι έχω μία επιχείρηση, η οποία τρέχει και δυστυχώς είναι η προτεραιότητά μου», δήλωσε ο Παναγιώτης όταν ρωτήθηκε αν θέλει να συνεχίσει

    Τότε ο κριτής τον ρώτησε: «Ποια είναι η προτεραιότητα;»

    «Η επιχείρηση», απάντησε ο παίκτης, με αποτέλεσμα να ενοχληθεί ο κριτής και να πει: «Τότε τι ήρθες να κάνεις εδώ; Υπάρχουν άτομα, τα οποία είναι διατεθειμένα να φτάσουν μέχρι τον τελικό».

    «Το καταλαβαίνω, αλλά στράβωσε κάτι την τελευταία στιγμή και δεν είμαι σίγουρος για την πορεία», απάντησε ο Παναγιώτης με αποτέλεσμα ο Σωτήρης Κοντιζάς να μην δοκιμάσει το πιάτο του και να του ζητήσει να αποχωρήσει.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ