• LIFE&STYLE

    MasterChef: Ο δρόμος προς τον τελικό – Όλα όσα θα δούμε (video)

    • NewsRoom

    Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος


    Μετά από 3,5 περίπου μήνες το ταξίδι στο MasterChef 4 φτάνει στο τέλος του, με τον μεγάλο τελικό να έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 9 το βράδυ και τον νικητή να λαμβάνει τον πολυπόθητο τίτλο, καθώς και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

    Για πρώτη φορά, η διαδικασία αλλάζει εξαιτίας της πανδημίας και με στόχο την τήρηση των μέτρων για την προστασία των παικτών, αλλά και όσων εργάζονται στο MasterChef. Αυτό σημαίνει ότι στο τελευταίο μισάωρο, που θα προβληθεί live, στο πλατό θα βρεθούν μόνο οι δύο φιναλίστ μαζί με τους 3 κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη, χωρίς την παρουσία άλλων διακεκριμένων σεφ ή συγγενών των παικτών.

    Σήμερα, Δευτέρα θα αγωνιστούν για την πρόκριση στον ημιτελικό, η Μαρία, ο Τζον, ο Στάυρος και ο Σταυρής. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη γαστρονομική κόντρα και το απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας θα έχουμε δύο αποχωρήσεις. Όπως έχει κυκλοφορήσει από τις διαρροές, εκείνοι που αποχωρούν είναι ο Τζον και η Μαρία.

    Μαρία, Τζον, Σταύρος και Σταυρής

    Οι δύο Σταύροι θα έρθουν ξανά αντιμέτωποι την Τρίτη, με το πρώτο μέρος της μεγάλης αναμέτρησης. Αρχικά θα κληθούν να ετοιμάσουν ένα πιάτο αντιγραφής και στη συνέχεια να παρουσιάσουν το αγαπημένο τους πιάτο.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες, εκείνος που έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους κριτές και να συγκεντρώσει υψηλές βαθμολογίες είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ωστόσο όλα μπορούν να αλλάξουν μέχρι το βράδυ της ανακοίνωσης του τελικού αποτελέσματος, το βράδυ της Τετάρτης, όταν και οι δύο φιναλίστ θα κληθούν να φέρουν εις πέρας την τρίτη και πιο κρίσιμη δοκιμασία, που θα ξεκαθαρίσει το αποτέλεσμα.

    Άλλωστε, όπως είδαμε, τελικά από τον διαγωνισμό αποκλείστηκε πρώτος, ο Δημήτρης Μπέλλος, ένα από τα φαβορί για τη νίκη και παρέμεινε ο Τζον, παρά το γεγονός ότι τα spoiler ισχυρίζονταν το αντίθετο.

    Μαρία Μπέη και Δημήτρης Μπέλλος

    Το μεγάλο φινάλε θα είναι τρίωρο, με το μεγαλύτερο μέρος του τελικού να έχει γυριστεί πριν το lockdown, ενώ το τελευταίο μισάωρο, όταν και θα μάθουμε το όνομα του μοναδικού νικητή θα γίνει σε ζωντανή μετάδοση, όπως συνηθίζεται στους τελικούς του MasterChef και του GNTM στο Star.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Βαρθαλίτης ανήκει στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, ενώ ο Σταυρής Γεωργίου στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

    Οι δυο φιλόδοξοι σεφ έχουν αποδείξει την μαγειρική τους υπεροχή και το μόνο που μένει είναι να δούμε ποιος από τους δύο θα καταφέρει να επικρατήσει.

    Σταύρος
    Σταύρος



    ΣΧΟΛΙΑ