array(0) {
}
        
    
Menu
1.42%
Τζίρος: 185.70 εκατ.

Μελίνα Τραυλού: Τα μέτωπα στη ναυτιλία διαρκώς επεκτείνονται και έδωσε το σύνθημα: “Πρόσω Ολοταχώς”

Life & Style

MasterChef: Μονομαχία για γερά νεύρα! Τα αγγούρια του Μπέλλου και τα κλάματα της Μαρίας

Δημήτρης Μπέλλος
Comments

Γεμάτο ανατροπές ήταν αυτή η εβδομάδα στο MasterChef με 3 πρόσωπα να παίρνουν μια δεύτερη ευκαιρία και να επιστρέφουν στον διαγωνισμό.

Μετά την Μαριάννα Πουλμέντη, την οποία επέλεξαν οι κριτές, ήρθε η σειρά των διαγωνιζόμενων να επιλέξουν το καλύτερο πιάτο ανάμεσα στον Γιώργο Λασκαρίδη, τον Ηλία Κιαζόλι και την Μαρλέν Γρυντάκη, με την τελευταία να εντυπωσιάζει και να παίρνει τη δεύτερη ευκαιρία.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος με τον Ηλία αναμετρήθηκαν μεταξύ τους. Οι απαιτητικοί κριτές αποφάσισαν ότι το καλύτερο πιάτο δημιούργησε ο Γιώργος με αποτέλεσμα να του δώσουν την πολυπόθητη ποδιά.

Και εκεί που όλα έμοιαζαν να τελειώνουν για τον Ηλία, ανακοινώθηκε ότι έχει τη δυνατότητα να επιλέξει έναν εκ των φιναλίστ για να μονομαχήσει για τέταρτη φορά και ουσιαστικά να «κλέψει» την ποδιά από κάποιον άλλον.

Ο παίκτης, όμως, ζήτησε να έρθει κάποιος αυτοβούλως, με τον Δημήτρη Μπέλλο να δέχεται την πρόκληση και την Μαρία Μπέη να τρέμει από τα νεύρα της!

Ο Δημήτρης είχε το πλεονέκτημα να διαλέξει όποια υλικά ήθελε, τα οποία θα χρησιμοποιούσε και ο αντίπαλός του.

Τα αγγούρια κυριάρχησαν στις επιλογές τους, κάτι που σχολιάστηκε… ποικιλοτρόπως στον εξώστη.

Στο τέλος ο Ηλίας δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον Μπέλλο, ο οποίος υπερίσχυσε και επέστρεψε στον εξώστη.

«Αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο είναι ότι έχασα την ευκαιρία μου να κερδίσω κάποιο τίτλο, κάποιο έπαθλο», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Κιαζόλι κατά την αποχώρηση του.

Συνεπώς, στο σπίτι του MasterChef ο αριθμός αυξήθηκε και πάλι με τους διαγωνιζόμενους να είναι συνολικά 12!

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μελίνα Τραυλού: Τα μέτωπα στη ναυτιλία διαρκώς επεκτείνονται και έδωσε το σύνθημα: “Πρόσω Ολοταχώς”
Reuters: Οι 4 όροι του Πούτιν για ειρήνη στην Ουκρανία – Η Ρωσία μπορεί να συνεχίσει να πολεμά για χρόνια, δηλώνουν διπλωμάτες του Κρεμλίνου
Χρυσός: Σε άνοδο οι τιμές του «ασφαλούς καταφυγίου» μετά από δύο ημέρες πτώσης
Η Howden ανάμεσα στους Global Partners του Marine Insurance Greece 2025
Τσεχία: Κατηγορεί την Κίνα ότι βρίσκεται πίσω από κυβερνοεπίθεση σε υπουργείο της
Νετανιάχου: Χαρακτήρισε «ψευδείς ειδήσεις» δημοσίευμα των New York Times για το Ιράν
Πιερρακάκης: Απόδειξη της έμπρακτης εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία η αύξηση της συμμετοχής της Unicredit στην Alpha Bank
Θάνος Σοφιός (Breakwave Advisors): Σταθερότητα στη ναυλαγορά ξηρού φορτίου
Στα χαμηλά η οικοδομική δραστηριότητα και τον Φεβρουάριο – Μειώθηκαν κατά 22% οι άδειες
Στις 23 Ιουνίου το 1ο συνέδριο για την ασφάλεια των ρυμουλκών
    1x