• LIFE&STYLE

    MasterChef: Μαρία και Δημήτρης στον ημιτελικό της Silver Week – Η επική ατάκα του Τζον (video)

    Δημήτρης και Μαρία


    Μια απολαυστική μονομαχία ανάμεσα στον Δημήτρη Μπέλλο και τον Σταυρή Γεωργίου για την πρόκριση στον ημιτελικό της Silver Week παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης του MasterChef.

    Οι δύο διαγωνιζόμενοι από την ομάδα του σεφ και κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλου μαγείρεψαν με τα υλικά που επέλεξε ο F&B του MasterChef, Νίκος Θωμάς.

    Ο Μέντορας του Δημήτρη και του Σταυρή μαγείρεψε μαζί τους και χάρισε γέλιο στην κουζίνα με το γνωστό χιούμορ του, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης τον «τρόλαραν», με τον πρώτο, μάλιστα, να βρίσκει κόκκαλο στο φιλέτο ψάρι που μαγείρεψε ο Κουτσόπουλος!

    Μετά από δυο γύρους μαγειρικής, το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς και οι δύο διαγωνιζόμενοι δημιούργησαν δύο άρτια πιάτα.

    Με μόλις έναν βαθμό διαφορά, νικητής της μονομαχίας αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος πέρασε στον ημιτελικό της Silver Week, όπου θα αντιμετωπίσει το έτερο ήμισύ του, την Μαρία Μπέη.

    Η τροπή των γεγονότων έκανε όλους τους διαγωνιζομένους να σχολιάσουν το ζευγάρι του MasterChef και να κάνουν λόγο για… γάμο!

    Από την μεριά της η Μαρία φαίνεται πως ήρθε σε δίλημμα: «να κερδίσω ή να χωρίσω;».

    Όσο για τους παίκτες του Σωτήρη Κοντιζά, ο Τζον με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, αλλά και μια δόση χιούμορ δήλωσε: «Τώρα τελείωσε το Power of Love, από αύριο ξεκινάει το MasterChef»!

    Νωρίτερα ο Μπέλλος δήλωσε: «Θα είναι δύσκολος ο τελικός, αν υπάρξει αυτή η περίπτωση. Αν είμαστε μακριά, ΟΚ. Αν είμαστε κοντά, κάποιος δεν θα βγάλει πιάτο», με την Μαρία να αναφέρει:

    «Εγώ θα βάλω τα δυνατά μου, θα χρησιμοποιήσω όλα μου τα όπλα για να κερδίσω τον Μπέλλο. Ο Δημήτρης είναι αντίπαλός μου, δεν θέλω να τον βλέπω ως αντίπαλο γιατί έχω άλλους αντιπάλους να βγάλω, αλλά θα έρθει η στιγμή που θα μαγειρέψω μαζί με τον Δημήτρη. Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλός αντίπαλος, οπότε θα βάλω όλα τα δυνατά μου όπλα για να κερδίσω».

    Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη ημέρα της Silver Week, ο νικητής της οποίας κερδίζει το έπαθλο των 10.000 ευρώ, καθώς και ένα σετ μαχαίρια, προκρίθηκε η Μαρία από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη.

    Στο επόμενο επεισόδιο, θα αναμετρηθούν οι παίκτες του Σωτήρη Κοντιζά για μια θέση στον ημιτελικό.

    Ποιος κερδίζει τα 10.000 ευρώ;



    ΣΧΟΛΙΑ