• LIFE&STYLE

    MasterChef Ισπανίας: Παίκτρια σέρβιρε ψόφια πέρδικα για να εκδικηθεί τους κριτές (video)

    Ισπανία


    Μπορεί το ελληνικό MasterChef να έχει καταφέρει να «ανάψει τα αίματα» μεταξύ των παικτών, όμως στο αντίστοιχο ριάλιτι της Ισπανίας, τα πράγματα ξέφυγαν.

    Ο λόγος για την 27χρονη «σεφ» Σαράι, η οποία εν ελλείψει χρόνου, όπως ισχυρίστηκε, σέρβιρε στους κριτές μία ψόφια πέρδικα πάνω σε ωμά λαχανικά.

    Η δοκιμασία των παικτών ήταν να βρουν και στην συνέχεια να μαγειρέψουν κυνήγι. Όπως φαίνεται, η Ισπανίδα σεφ, παρέλειψε το βήμα που αφορούσε στο μαγείρεμα, εμφάνισε στο πιάτο της μία ψόφια πέρδικα, με τα φτερά της και τα πούπουλα.

    Γιατί προέβη σε αυτή την κίνηση;

    Είχε ενοχληθεί από τη στάση των κριτών σε προηγούμενο τεστ, όταν της είχαν μιλήσει με σκληρά λόγια για τις ικανότητές της και τις μαγειρικές της επιδόσεις.

    Μάλιστα ένας εκ των κριτών, ο Χόρδι Κρουθ, της είπε:

    «Δεν σέβεσαι κανέναν. Αυτό που έκανες δεν έχει καμία δικαιολογία. Μας ειρωνεύεσαι όλους. Μην τολμήσεις να ανοίξεις το στόμα σου, διότι δεν έχεις τίποτα να πεις.

    Το να σε αφήσουμε να περάσεις αυτή την πόρτα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που κάναμε σε αυτά τα 8 χρόνια. Θα το εκτιμούσα αν έβγαζες αμέσως αυτή την ποδιά την οποία, ούτε καν αξίζεις και να φύγεις τώρα από αυτή την πόρτα».

    Τι δικαιολογία προσπάθησε να εκφέρει η Σαράι για το πιάτο που παρουσίασε στο MasterChef; Πως μπλόκαρε εξαιτίας του χρόνου και πως δεν προλάβαινε να μαγειρέψει τίποτα μέσα σε 20 λεπτά.

    Όπως ήταν φυσικό η παίκτρια αποχώρησε από το MasterChef, με την ίδια να δηλώνει: «Δεν ήταν ο τρόπος που περίμενα να φύγω από τον Masterchef».

    Δείτε το βίντεο από το ισπανικό MasterChef:



    ΣΧΟΛΙΑ