array(0) {
}
        
    
Menu
-1.45%
Τζίρος: 161.67 εκατ.

ΚΕΦΙΜ: Έχει εφαρμοσθεί το 39% των προεκλογικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης – Σε Άμυνα και Εξωτερική Πολιτική η υψηλότερη υλοποίηση

Life & Style

MasterChef – Ηλίας: «Μέσα στο παιχνίδι δεν μετράει τόσο πολύ το πόσο καλός είσαι» (video)

Comments

Το πρωί της Τρίτης, ο Ηλίας Κιαζόλι εμφανίστηκε «Στη φωλιά των ΚουΚου» και σχολίασε το χθεσινό επεισόδιο της αποχώρησής του καθώς υπήρξαν πολλές εντάσεις, καβγάδες και πάρα πολλά κλάματα.

«Δεν περίμενα ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει, αλλά μέσα στο παιχνίδι δεν μετράει τόσο πολύ το πόσο καλός είσαι.

Εκείνη τη στιγμή τα πράγματα τα βλέπεις διαφορετικά. Σίγουρα εγώ, ο Κώστας και ο Γιώργος δεν ήμασταν οι καλύτεροι στο MasterChef. Εγώ εκείνη τη στιγμή πίστευα αυτό το πράγμα. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα παιδιά που είναι καλά.

Η Κατερίνα είναι ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου. Ο καθένας κάνει το κομμάτι του. Εκείνη την ώρα δεν άκουγα καθόλου την Κατερίνα, δεν με ενόχλησε καθόλου ο εξώστης. Η Κατερίνα μπορεί να θολώσει το κεφάλι της και να πει τα πάντα.

Ο Γιώργος δεν ξέρει πότε κάνει κάτι πλάκες ώρες ώρες. Αυτό που είπε ήταν ξεκάθαρα πλάκα για να σπάσει τον πάγο με εμάς. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

Το στοίχημα δεν ήταν ωραίο. Έχω μετανιώσει όταν καθόμουν πίσω με τον Δημήτρη και μίλαγα. Ήταν τη στιγμής επειδή νευρίαζα», ισχυρίστηκε ο Ηλίας Κιαζόλι.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη:

https://www.youtube.com/watch?v=3vMD_3_gXII

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Ο μικρότερος γιος του Αλέν Ντελόν ζητά να ακυρωθεί η διαθήκη του πατέρα του
Άννα Βίσση: Δημοσίευσε φωτογραφία της με τον Έλτον Τζον
Chloe Malle: Αυτή είναι η διάδοχος της Anna Wintour στη Vogue
3.288.666 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Αύγουστο
28 χρόνια χωρίς την Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η ζωή και το στυλ που άφησε εποχή
Πρεμιέρα αύριο για το νέο πρόγραμμα του Action 24
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση – Βύρων Βασιλειάδης: Φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου τους Λέοντα στην Πάρο
Ο ΣΚΑΙ και το όνειρο Ζούλα, ο Ρουβάς ρεπόρτερ, οι μεταγραφές «αεροδρομίου» στην ΕΡΤ, ποιος πήρε το Attica TV και οι νέοι στόχοι του Κυριακού
Ο εμβληματικός Edward Enninful στην Αθήνα
Ο θρίαμβος της Rolex στα Hamptons