Το πρωί της Τρίτης, ο Ηλίας Κιαζόλι εμφανίστηκε «Στη φωλιά των ΚουΚου» και σχολίασε το χθεσινό επεισόδιο της αποχώρησής του καθώς υπήρξαν πολλές εντάσεις, καβγάδες και πάρα πολλά κλάματα.
«Δεν περίμενα ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει, αλλά μέσα στο παιχνίδι δεν μετράει τόσο πολύ το πόσο καλός είσαι.
Εκείνη τη στιγμή τα πράγματα τα βλέπεις διαφορετικά. Σίγουρα εγώ, ο Κώστας και ο Γιώργος δεν ήμασταν οι καλύτεροι στο MasterChef. Εγώ εκείνη τη στιγμή πίστευα αυτό το πράγμα. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα παιδιά που είναι καλά.
Η Κατερίνα είναι ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου. Ο καθένας κάνει το κομμάτι του. Εκείνη την ώρα δεν άκουγα καθόλου την Κατερίνα, δεν με ενόχλησε καθόλου ο εξώστης. Η Κατερίνα μπορεί να θολώσει το κεφάλι της και να πει τα πάντα.
Ο Γιώργος δεν ξέρει πότε κάνει κάτι πλάκες ώρες ώρες. Αυτό που είπε ήταν ξεκάθαρα πλάκα για να σπάσει τον πάγο με εμάς. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει.
Το στοίχημα δεν ήταν ωραίο. Έχω μετανιώσει όταν καθόμουν πίσω με τον Δημήτρη και μίλαγα. Ήταν τη στιγμής επειδή νευρίαζα», ισχυρίστηκε ο Ηλίας Κιαζόλι.
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη:
https://www.youtube.com/watch?v=3vMD_3_gXII
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΕΗ: Στα 13 λεπτά/kWh το πράσινο τιμολόγιο – Πόσο μειώθηκαν οι τιμές για το ρεύμα
- Η Ελλάδα στην 10η Διάσκεψη για τους Ωκεανούς – Our Ocean Conference 2025 Μπουσάν, Δημοκρατία της Κορέας
- ΗΠΑ-Πηγές: Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου Μάικ Γουόλτς εγκαταλείπει το πόστο του
- Σερβία: Διαδηλώσεις φοιτητών και εργαζομένων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας
