• LIFE&STYLE

    MasterChef: Η πρόβλεψη της Κατερίνας που βγήκε αληθινή (video)


    Μπορεί η Κατερίνα Λένη να αποχώρησε από το MasterChef, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τελείωσε γι’ αυτήν το ριάλιτι μαγειρικής.

    Μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», η πιο αμφιλεγόμενη παίκτρια του MasterChef σχολιάζει τις εξελίξεις, ενώ πρόβλεψε με επιτυχία τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιήσει την «χρυσή» κάρτα ασυλίας ο Γιώργος Λασκαρίδης.

    Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Γιώργος έκανε την ανατροπή και παρά την αντιπάθεια που έχει για την Μαρία, αποφάσισε να την «σώσει» κάνοντας χρήση της κάρτας.

    Μάλιστα, η Κατερίνα λίγες ημέρες πριν την προβολή του επεισοδίου, το είχε προβλέψει.

    «Νομίζω ότι επειδή είναι και η τελευταία φορά που κυκλοφορεί αυτή η κάρτα ότι θα τη χρησιμοποιήσει», έλεγε την περασμένη Πέμπτη στην εκπομπή στους «Κου Κου», η Κατερίνα.

    «Θα τη χρησιμοποιήσει για να βγει και λίγο ήρωας» εκτιμούσε η πρώην κομμώτρια και συμπλήρωσε «Δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη γιατί δεν είδα πως πήγε όλη η ομαδική».

    «Τείνω στο να χρησιμοποιήσει την κάρτα ή στη Μάρλεν ή στη Μαρία για να κάνει τη διαφορά και αυτό που δεν περιμένει κανείς» έλεγε η Κατερίνα για τον παίκτη του MasterChef 4, προκαλώντας την έκπληξη στο πάνελ της πρωινής εκπομπής.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ